Muška beauty posla

Idris, Brad i Travis pokazuju svijetu svoju nježnu stranu

Nakon brojnih slavnih žena koje su lansirale vlastite kozmetičke linije, u celebrity beauty trendu sve se više ističu - poznati muškarci.

Oskarovac Brad Pitt (58) nedavno je lansirao kozmetiku Le Domaine s ekstraktima grožđa iz svoje vinarije na imanju Château Miraval u Provansi.

"Kad sam prije deset godina došao na imanje, nisam ni pomišljao da ću se jednog dana baviti vinarstvom. Sada je pak iz toga proizašla kozmetika, koju sam prvo isprobao na vlastitoj koži", kaže Pitt, ne skrivajući da su za to najzaslužniji stručnjaci kojima je prepustio kreiranje luksuzne uniseks linije za njegu lica.

image

Oskarovac Brad Pitt lansirao je uniseks kozmetičku liniju Le Domaine

LE DOMAINE SKINCARE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

I britanski glumac Idris Elba (50) s brendom S’ABLE Labs nadilazi rodne podjele ističući da kozmetika koju je osmislio sa suprugom, modelom i glumicom Sabrinom Dhowre Elba (33), “nije samo za nju ni samo za njega, nego za svakoga”. Glavni sastojci proizvoda potječu iz Afrike - poput ekstrakta ljekovitog drva baobaba - čime supružnici odaju počast svojim afričkim korijenima.

image

Kozmetikom S‘ABLE Labs supružnici Elba odaju počast svojim afričkim korijenima

S‘ABLE LABS

Čini se da je bračni status povezan i s ulaskom američkog rokera Travisa Barkera (47) u domenu ljepote. Nedugo nakon vjenčanja s reality zvijezdom Kourtney Kardashian (43), koja se već etablirala u beauty biznisu, roker je svoj novi brend opuštajućih proizvoda na bazi konoplje Barker Wellness obogatio kozmetičkom linijom.

image

I Travis Barker traži svoje mjesto u domeni ljepote

BARKER WELLNESS

Zovu industrije ljepote nije odolio ni američki pop pjevač Joe Jonas (33), koji je postao zaštitno lice za Xeomin, naprednu verziju botoksa.

Linker
24. travanj 2024 01:31