Beauty saveznici

Izdvojili smo najbolje proizvode za sunčanje koje nosimo na plažu

Neizostavan pratitelj nadolazećih ljetnih dana novi su Afroditini proizvodi za sunčanje.

Glasnici zdrave i njegovane kože dolaze iz Kozmetike Afrodita. Stoga su predstavili novu Afrodita Sun Care kolekciju za zaštitu od sunca. Riječ je o novim proizvodima za sunčanje koji će zasigurno postati neizostavni pratitelji naših ljetnih dana. Nova SUN CARE kolekcija pruža visoku UVA i UVB zaštitu kože, brzo tamnjenje te intenzivnu obnavljajuću njegu nakon sunčanja.

image
MARIO POJE MARIO POJE

Predstavljanje se odvijalo u vrtu restorana Baltazar u prirodnoj hladovini drveća, no svjesni smo da je ona nemoguća zaštita tijekom cijeloga ljeta pa su tu novi SUN CARE proizvodi. Zvijezda događaja bio je proizvod SUN CARE Mlijeko s vrlo visokom zaštitom od sunca SPF 50+ koji sadrži učinkovitu kombinaciju UVA i UVB filtera nove generacije te ne opterećuje kožu pa je kao takav koristan za cijelu obitelj, i za djecu i za one s vrlo osjetljivom kožom.

image
MARIO POJE MARIO POJE
image
MARIO POJE MARIO POJE
image
MARIO POJE MARIO POJE

Afroditinog ljeta nema bez nove Marmelade, stoga su predstavljene dvije dosad neviđene! To su Marmeladica za lice u gelu i Marmeladni gel za tijelo koji uz poboljšanu formulaciju omogućuje lakše razmazivanje, bez neugodnog masnog tapkanja. Proizveli su i inovativni SUN CARE EXPRESS TAN Sprej za samotamnjenje, od 100 % prirodnog izvora, koji omogućuje brzo i jednostavno tamnjenje kože bez sunčanja.

image
MARIO POJE MARIO POJE
image
MARIO POJE MARIO POJE

U opuštenoj ljetnoj atmosferi mnogobrojne uzvanike oduševile su inovacije SUN CARE kolekcije. Svi oni zajamčili su da će uz izvrsne proizvode Kozmetike Afrodita bezbrižno uživati ​​u ljetu i imati lijepo preplanulu, ali dobro zaštićenu kožu. Među brojnim gostima su bili i Suzy Josipović, Anja Alavanja, Edita Misirić, Iris Androšević Pinjuh, Maša Zibar i mnogi drugi.

image
MIHA BERCKO

Kolekcija SUN CARE dostupna je u drogerijama kao i ostalim prodajnim mjestima, zatim u Afrodita shop & beauty centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Trg Drage Iblera 10) te u online trgovini.

Linker
21. rujan 2023 02:39