Kate Beckinsale

 VALERY HACHE AFP
Šuškanja

Kate Beckinsale odlučno kaže kako nikad nije radila facelift, priznaje samo jednu operaciju

Britanska filmska zvijezda odgovarala je na društvenoj mreži pratiteljima koji ne vjeruju da nikad nije bila na estetskom zahvatu.

Britanska filmska zvijezda odgovarala je na društvenoj mreži pratiteljima koji ne vjeruju da nikad nije bila na estetskom zahvatu.

Britanska glumica Kate Beckinsale proslavit će krajem srpnja okrugli pedeseti rođendan, ali malo tko bi joj dao te godine. Po njenom bi se mladolikom izgledu moglo reći da je otkrila neko vrelo vječne mladosti, a mnogi pratitelji na društvenim mrežama misle da tajna leži u skalpelu ili barem u botoksu. Jedna od posljednjih glumičinih objava na Instagramu, gdje je vidimo u Cannesu na svečanoj premijeri filma „Pot au Feu”, izazvala je mnoštvo zadivljenih pohvala, ali i komentara i poziva da napiše što radi na licu.

Kate se nije ustručavala odgovoriti – napisala je što je do sada radila, što nije, a i ono što bi voljela isprobati na polju estetskih postupaka. Na izravno pitanje „Koliko operacija do sada?”, izazovno je odgovorila: „Još nijedna. Oh, čekaj, slijepo crijevo.”

Drugi su nagađali da koristi filere ili botoks, jer je to „očigledno” te je pozivali da prizna intervencije, jer „nije moguće tako izgledati u pedesetoj”. No, Kate se nije dala isprovocirati, naprotiv, u odgovorima na komentare napisala je kako joj „u srpnju možda sve počne otpadati”, a poslije je u ozbiljnijem tonu navela kako nije stavljala niti za zatezanje, ni botoks, nije radila laser, ni operaciju nosa, ni filere. Objasnila je kako ide na PRP, tretmane lica koji potiču produkciju kolagena te na mikrostruje i tretmane kisikom. „Vjerojatno bih probala laser, ali malo se bojim. Do sada nisam to učinila”, zaključila je glumica.

Kod tretmana pomlađivanja PRP-om koristi se vlastita krv koja se obrađuje na poseban način, kako bi se u njoj dobilo više matičnih stanica te se potom ubrizgava u kožu. Svojim učinkom obnavlja kožu i potkožno tkivo, smanjuje bore i poboljšava tonus kože lica. Mikrostruje prvenstveno djeluju na strukturu kože koja postaje zategnutija, dok tretmani kisikom višestruko osvježavaju kožu, primjerice, poboljšavaju cirkulaciju, pojačavaju hidriranost i smanjuju suhoću, ublažavaju bore i crvenilo.

Linker
29. travanj 2024 00:37