DRUGI BROJ

Magazin specijaliziran za ljepotu: O tretmanima, inovatinim metodama i prirodnom izgledu

Pročitajte drugo izdanje magazina Gloria Glow čiju naslovnicu krasi Jelena Glišić

Ponekad mi prođe kroz glavu da bih ove borice oko očiju mogla zategnuti botoksom, ali onda pomislim – ma, ima vremena. Ta opcija uvijek postoji kad stimulirajući tretmani više ne budu dovoljni. Moj stav je da tijelo treba poticati da samo radi, a ne da mu serviraš sve na pladnju – rekla mi je voditeljica Jelena Glišić kad sam je pitala kako to da dosad nije pokleknula pred botoksom, sveprisutnim ‘pomlađivačem‘ koji danas primjenjuju već i djevojke od 25 godina.

Ono što intuitivno osjeća Jelena – koja je apsolutno zasluženo dobila naslovnicu Glorije Glow – veliki je trend u svijetu estetike. Biostimulatori, bioremodulatori, stimulatori kolagena i ostali preparati koji potiču kožu da ‘sama radi‘ oduševili su velik broj naših sugovornika, liječnika koji su se specijalizirali za estetsku i regenerativnu medicinu. Zašto? Zato što ne izazivaju nuspojave i daju prirodne rezultate – što znači da koža nakon tretmana izgleda zdravo, glatko i zategnuto, bez neprirodnog volumena.

Prirodan izgled provlači se kao lajtmotiv kroz sve teme u ovom broju – i kad je riječ o formulama kozmetičkih proizvoda, oblikovanju lica i tijela (uz malu pomoć estetske kirurgije ili neinvazivnih tretmana), stiliziranju kose, make-upu ili parfemima koji dočaravaju miris zemlje, mora, šuma i zelenog raslinja. Drugi važan trend koji smo zamijetili u industriji ljepote jest – inkluzivnost. Sve je više rješenja koje osobama s otežanom pokretljivošću i slabovidnošću olakšavaju uporabu kozmetike. Zasad ih nema mnogo, ali to deinitivno treba postati pravilo, a ne iznimka – jer svaka žena zaslužuje da joj mala zadovoljstva poput maskare na trepavicama ili ruža na usnama uljepšaju život i podignu samopouzdanje.

Koliko pravilno odabrani i kvalitetno izvedeni estetski zahvati mogu promijeniti život svjedoče naši sugovornici – a riječ je o vrhunskim stručnjacima i stručnjakinjama iz područja estetske medicine i kirurgije, koji predstavljaju brojne inovativne metode održavanja dobrog izgleda. Gloria Glow, magazin za višu dimenziju ljepote, okupio je najbolje od najboljeg. Uživajte u čitanju!

Linker
05. rujan 2023 22:21