GLOW INOVACIJE

Možete zablistati baš poput J. Lo: Ovo je tretman za visoki sjaj

Tvorci kultnog uređaja za osvježavanje tena Hydrafacial povezali su se s pop-divom Jennifer Lopez te pretočili njezin nenadmašni "glow" u ekskluzivni tretman za ten visokog sjaja.

Otkako je američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez, poznata i kao J.Lo, prije dvadesetak godina opisala svoje poimanje ljepote riječju glow (sjaj), taj se izraz uvriježio diljem svijeta kao sinonim za blistav izgled. Glow je prerastao u vodeći beauty trend, a pop-diva je i dalje njegova najistaknutija predstavnica. Za J.Lo vrijeme kao da je stalo. U 54. godini ona spektakularno utjelovljuje toliko željeno produljenje mladolikosti. Ikona ljepote otkriva da je u vrhunskoj formi zahvaljujući zdravom načinu života bez cigareta i alkohola. Njezina svakodnevica temelji se na prirodnoj prehrani, discipliniranoj tjelovježbi, dovoljno sna i pomno odabranoj njezi.

Jennifer je velika zagovornica metoda uljepšavanja bez narušavanja prirodnog izgleda, uključujući vlastitu kozmetičku liniju JLO Beauty® s esencijama iz lišća i ulja masline, za koje kaže da je u njezinoj obitelji već generacijama omiljeni njegujući sastojak. S druge strane, pop-zvijezda je poznata ljubiteljica neinvazivnih estetskih tretmana, počevši od uređaja Hydrafacial® koji već gotovo dva desetljeća slovi kao najnapredniji sustav regeneracije kože. Riječ je o najizvođenijoj nekirurškoj aparativnoj metodi u domeni estetske medicine - u prosjeku svakih 12 sekundi u svijetu se napravi jedan Hydrafacial® tretman. Jedinstvenom patentiranom tehnologijom istodobno se uklanjaju odumrle stanice i pročišćuju pore te se koža dubinski prožima serumima s najmoćnijim hidratizirajućim i hranjivim sastojcima kako bi prodisala i zablistala.

image
PRESS

Hydrafacial® je stekao kultni status kao najnježnija hidrodermoabrazija. Za razliku od klasične dermoabrazije kojom se koža “brusi” na suho pa se uslijed toga površinski oštećuje - što zahtijeva oporavak od barem nekoliko dana i povećava rizik od komplikacija - Hydrafacial® je blag i bezbolan jer se koža ovlažuje. Izvodi se pomoću aplikatora s posebnom Vortex-Fusion® tehnologijom “vrtloga” koji izvlači nečistoću i prekomjernu masnoću iz kože te u nju uvodi antioksidanse, peptide, hijaluronsku kiselinu i druge revitalizirajuće tvari. Blagotvoran učinak pojačava se vakuumskom masažom, a u sklopu tretmana po potrebi se primjenjuje i terapija crvenom i plavom LED svjetlošću određenih valnih duljina što djeluju protuupalno te potiču stvaranje kolagena i elastina u koži.

image
PRESS

Hydrafacial® je svojevrsni “multitasker” koji se može prilagoditi svakom tipu i stanju kože. Među ostalim, smanjuje bore i proširene pore, vraća energiju umornoj koži, olakšava uklanjanje podočnjaka i otečenosti, pomaže kod akni i hiperpigmentacija... Odmah nakon 30-minutnog tretmana lice vidljivo živne i zablista, a koža je mekša i glađa. Tretman ne zahtijeva oporavak nego se odmah može nastaviti s uobičajenim aktivnostima te po želji nanijeti make-up. Patentirana tehnologija Hydrafacial® neprestano se usavršava te se, osim lica, može tretirati tijelo i vlasište.

Najnovija generacija uređaja Hydrafacial® Syndeo™ još je učinkovitija te pruža još više mogućnosti personalizacije tretmana za svakog klijenta ponaosob. Po potrebi se Hydrafacial® može kombinirati i s drugim estetskim tretmanima poput filera, botoksa, lasera, radiofrekvencije, ultrazvuka... Među ključnim posebnostima Hydrafaciala su boosteri - visokokoncentrirani “kokteli” s različitim mješavinama aktivnih sastojaka koje estetski stručnjaci odabiru ovisno o problematici kože klijenta. Najnoviji Hydrafacial® x JLO Beauty® Booster kreiran je u suradnji s Jennifer Lopez za brzo i jednostavno postizanje glow efekta u njezinu stilu - kao da koža zrači iznutra.

image

Hydrafacial gotovo dva desetljeća slovi kao najnapredniji sustav za regeneraciju kože, a unaprijeđeni Hydrafacial Syndeo pruža još više mogućnosti personalizacije tretmana - u kombinaciji s JLo Beauty boosterima postiže efekt blistavog tena i pruža trenutačni osjećaj zatezanja i liftinga

PRESS

Novi booster nadahnut je bestselerom iz Jenniferine kozmetičke linije - That JLO Glow™ serumom što osim blistave puti pruža i trenutačni osjećaj zatezanja i liftinga zahvaljujući patentiranoj četverostrukoj formuli na bazi masline JLo Beauty® Olive Complex, u kombinaciji sa sastojcima dobivenim fermentacijom riže i kvasca. - Hydrafacial mi je među najomiljenijim tretmanima, pa doista ima smisla što smo se udružili. S novim boosterom koji intenzivno zateže, posvjetljuje i hidratizira, podignula sam svoj JLO Glow na višu razinu - kaže pop-diva čija je krilatica da ljepota nema rok trajanja, već se uvijek možemo osjećati i izgledati sjajno.

Tvorci uređaja Hydrafacial® ističu pak kako su izvorni sastav Jenniferina seruma dodatno intenzivirali kako bi postigli zapanjujući rosno-svježi sjaj u obliku profesionalnog tretmana. Hydrafacial® x JLO Beauty® Booster trenutačno osvjetljava ten pomoću četiri ključna sastojka:

  • Ekstrakt lišća masline obilno hidratizira i usporava starenje kože.
  • Hydracomplex - spoj ekstrakta rižinih mekinja, poliglutaminske i hijaluronske kiseline što zajedničkim međudjelovanjem čine kožu jedrijom i punijom.
  • Fermentirana mješavina adaptogena za učvršćivanje i blistavost kože: snježne gljive (Tremella fuciformis), cikle i tigrove trave (Centella asiatica, poznata i kao gotu kola).
  • Niacinamid - oblik vitamina B3 koji izvrsno obnavlja, ujednačuje i umiruje ten.

Hydrafacial® x JLO Beauty® Booster može se uklopiti u bilo koji Hydrafacial® tretman za dodatno osvježavanje dehidrirane i umorne kože te smanjenje vidljivosti bora i nepravilnosti. Idealan je kao priprema uoči važnih prigoda kada želite zabljesnuti u punom sjaju.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Revelo

Linker
22. ožujak 2024 11:02