MATEJ DOKIć
ICOONE

Poklon za 54. rođendan: Tony Cetinski isprobao novi pomlađujući tretman

Pjevač Tony Cetinski proslavio je 54. rođendan na pomlađujućem tretmanu u novootvorenom estetskom centru svog prijatelja, estetskog kirurga Siniše Glumičića: kombinacija nekoliko tehnologija u samo jednom dolasku zagladila mu je bore na licu i zategnula kožu.

Pjevač Tony Cetinski proslavio je 54. rođendan na pomlađujućem tretmanu u novootvorenom estetskom centru svog prijatelja, estetskog kirurga Siniše Glumičića: kombinacija nekoliko tehnologija u samo jednom dolasku zagladila mu je bore na licu i zategnula kožu.

Mnogi se slažu da je novom pjesmom "Ima nešto" Tony Cetinski napravio zanimljiv iskorak u drukčiji glazbeni izričaj. Nazvao je to izlaskom iz zone komfora, a to se ne ustručava učiniti ni kad je riječ o estetskim tretmanima. Za razliku od muškaraca koji to skrivaju, Tony otvoreno govori zašto se podvrgnuo transplantaciji kose, kao što je svojedobno priznao da je tijelo pokušavao oblikovati - liposukcijom.

"To što i muškarci vode računa o izgledu doista više ne bi trebala biti tabu tema. Premda izgled ne čini čovjeka - već ponajprije unutarnja, duhovna ravnoteža - ako se netko bolje osjeća zbog estetske korekcije, zašto ne? Puno muškaraca pitalo me za savjet i danas su sretni što su obavili zahvate", kaže Tony, koji je rado iskušao i novi tretman Icoone za revitalizaciju lica. Bilo je to iznenađenje što su mu ga za 54. rođendan darovali supruga Dubravka i dugogodišnji prijatelj, prim. dr. Siniša Glumičić, vodeći hrvatski estetski kirurg.

image

Tony Cetinski

MATEJ DOKIć

U sklopu Glumičić Medical Group boutique klinike, naime, nalazi se Premium Aesthetic, luksuzni MEDISPA centar za lice i tijelo dizajniran prema načelu feng shui kako bi se klijentima pružio istinski užitak i mir tijekom tretmana. A riječ je o najnaprednijim neinvazivnim tretmanima koji se odlično nadopunjuju s kirurškim zahvatima, no mogu se provoditi i neovisno o tome. Riječ je o sveobuhvatnim metodama oblikovanja i "osvježenja" lica i tijela koje se prilagođavaju svakom klijentu ponaosob. Pritom se posebno ističe Icoone, uređaj "svemirskog" izgleda s čak 40 programa - od pomlađivanja lica do smanjenja masnih naslaga te ublažavanja upala.

image
MATEJ DOKIć

"Icoone, među ostalim, sadrži inovativnu tehnologiju vakuumske masaže s mikro-alveolama - sićušnim robotskim sondama za dubinsku stimulaciju kože i potkožnog tkiva. Na bezbolan i opuštajući način potiče se stvaranje kolagena i elastina, koža postaje čvršća i gipkija te se zaglađuju bore. Ujedno se provodi limfna drenaža, čime se smanjuje otečenost, a ten postaje jedriji i blistaviji", objašnjava Adrijana Strbota, kozmetičarka u centru Premium Aesthetic, gdje su posebno za Tonyja osmislili personalizirani tretman u skladu s tipom i potrebama kože.

image

Tretman uređajem Icoon kreiran je u skladu s potrebama Tonyjeve kože

MATEJ DOKIć

Nakon tretiranja lica i vrata uređajem Icoone (što traje 20-ak minuta), uslijedila je karboksiterapija (otprilike 15 minuta) tijekom koje se na kožu nanosi CO2 gel s ugljičnim dioksidom, a potom aktivacijska maska koja potiče njegovo otpuštanje. Pritom se povećava i razina kisika u koži, uslijed čega se pospješuje njezina sposobnost samoobnove pa postaje svježija, glatkija i punija. Karboksiterapija pridonosi i smanjenju proširenih pora, a može pomoći i u tretiranju akni.

image

Superficial Pink Aging plitka mezoterapija - pri čemu se koža ‘otvara‘ mikroiglicama

MATEJ DOKIć
image

Nakon nanošenja gela s CO2, aktivacijska maska potiče njegovo otpuštanje

MATEJ DOKIć

Treća faza kombiniranog tretmana osmišljenog za Tonyja bila je Superficial Pink Aging plitka mezoterapija (15-ak minuta), pri čemu se koža "otvara" posebnim aplikatorom s mikroiglicama. Na taj način se u kožu izravno unosi dermatološka otopina s čak 56 revitalizirajućih tvari (uključujući vitamine, aminokiseline, peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu) za sveobuhvatnu energizaciju i obnovu: smanjuju se bore, podočnjaci, pigmentacije i iritacije, a lice zrači svježinom. Riječ je o minimalno invazivnom tretmanu nakon kojega se koža odmah smiruje hranjivom maskom, pa se odmah može nastaviti s uobičajenim aktivnostima.

image

Tony je upotpunio tretman kozmetikom SkinBetter Science - njegom za lice Solo Hydrating Defence MEN prilagođenom muškoj koži te matirajućim proizvodom za zaštitu od sunca Sunbetter SHEER Sunscreen Compact

PRESS

U Premium Aesthetic centru kažu da se spomenuti tretmani mogu provoditi i svaki zasebno te u raznim drugim kombinacijama, prilagođeno svakome ponaosob. Icoone se po potrebi može raditi svakodnevno, dok se karboksiterapija i plitka mezoterapija preporučuju u kuri od osam do deset tretmana u razmacima od dva do tri tjedna, a za održavanje rezultata dovoljan je jedan tretman mjesečno.

Linker
28. travanj 2024 14:09