Znanje i iskustvo

Što je tajni sastojak svake kvalitetne kozmetike za njegu lica

Pravilna beauty njega kvalitetnim proizvodima koži će dati mladolik izgled, zadržati sjaj i smanjiti bore te održavati kožu zdravom, ističe estetska liječnica dr. Suzana Smoljo.

Kultura ljepote danas je izrazito važna, a kult mladosti njeguje se znatno više nego prije trideset godina, no moramo priznati kako su naše bake i majke imale zdraviju kožu nego mi sada. Zašto? Prvenstveno, način života kod većine je mladih i sredovječnih žena ispunjen stresom, a to ostavlja tragove na našem tijelu, pa tako i koži lica. Višesatno gledanje u ekrane računala, mobitela, televizora i drugih gadgeta dovodi do stalnog naprezanja lica i očiju, što pridonosi stvaranja bora i oticanja. Kožu lica dodatno oštećuju supstance iz zraka, plinovi i otrovne čestice, a posebice UV zrake koje su posljednjih godina zbog klimatskih promjena štetnije no ikad. Naposljetku, užurbanost i utrka s vremenom te nedostatak sna i česta zabrinutost dodatno štete koži lica. Trebamo li za zdraviju kožu živjeti izvan svakodnevice i s manje stresa? Naravno da ne, jer postoje načini i proizvodi kojima možemo zaštiti kožu bez promjene životnog stila, a koji visokom kvalitetom postižu učinkovite rezultate.

Iskustva korisnika

Veliku ulogu u očuvanju zdravlja kože i mladolikog izgleda ima i genetika. Većina žena suočava se s borama i različitim kožnim promjenama te, prije ili kasnije, podočnjacima, zato je važno kožu njegovati kvalitetnom kozmetikom. Današnje tržište zasićeno je mnogim proizvodima koji poručuju "naša krema čini vas mlađima", no ne treba vjerovati svim takvim porukama, ističu dermatolozi. Kvalitetne kozmetičke i dermatološke proizvode od drugih sličnih proizvoda razlikuju njihovi sastojci i način proizvodnje, kao i povijest branda ili proizvođača. Stoga je važno odabrati kozmetičke proizvode koji su utemeljeni na provjerenom znanstvenom pristupu te one koji su dokazano pomogli mnogim ženama. Iskustva korisnika među najboljim su potvrdama kvalitete kozmetike, a kada iza kozmetičkih proizvoda, uz pozitivna iskustva i znanstveni tim, stoji i jedan od najpoznatijih plastičnih kirurga na svijetu koji kožu poznaje izvana i iznutra, odabir kvalitetnih kozmetičkih proizvoda nije težak.

image

Estetska liječnica dr. Suzana Smoljo cijeni visoku kvalitetu dermokozmetičkih proizvoda dr. Nassifa

PRESS

Doktor koji poznaje kožu u detalje

Dr. Paul Nassif je zajedno sa znanstvenim suradnicima razvio dermokozmetičku liniju u koju je utkao gotovo 30 godina iskustva i rada s brojnim pacijenticama diljem Sjedinjenih Država i šire. Poznato TV lice koje kroz popularnu emisiju "Botched" ističe važnost prirodnog izgleda i ljepote, dr. Nassif jedan je od omiljenih plastičnih kirurga mnogih poznatih dama Hollywooda. Lider u području plastične kirurgije, tijekom tri desetljeća rada upoznao je kožu do najsitnijih detalja, kao i procese njenog starenja i obnavljanja. Njegovo znanje i iskustvo bili su polazna točka za pokretanje vlastite dermokozmetičke linije, koju je razvio kako bi pomogao mnogim ženama i ukazao im na važnost pravovremene brige o zdravlju kože te kako bi očuvale svoju prirodnu ljepotu i smanjile estetske zahvate.

image

Dr. Paul Nassif u svoju je kozmetičku liniju utkao 30 godina znanja i iskustva kirurga koji kožu poznaje iznutra i izvana

PRESS

Za kožu lica i vrata

"Kao estetskoj liječnici i doktorici važno mi je da su proizvodi koje koristim izrazito kvalitetni, utemeljeni na visokom znanstvenom standardu te da su ujedno učinkoviti. Istražujući proizvode koji su dostupni na našem tržištu, otkrila sam proizvode dr. Nassifa koje svakodnevno koristim za njegu kože lica i vrata. Ova dermokozmetička linija puno je više od kozmetike koja koži daje mladolik i blistaviji izgled te zaglađuje bore, jer istovremeno štiti kožu od vanjskih štetnih čimbenika, daje joj potrebnu hidrataciju, a spoj znanstveno ispitanih formula i prirodnih sastojaka čini je jednom od kvalitetnijih kozmetičkih linija na našem tržištu. Budući da se više od desetljeća i sama bavim estetskom medicinom, svojim klijenticama ističem kako je važno koristiti provjereno kvalitetnu kozmetiku, prvenstveno zbog zdravlja kože, a zatim i zbog njezina izgleda“, istaknula je dr. Suzana Smoljo.

Pravilna beauty rutina koži će dati mladolik izgled, zadržati sjaj i smanjiti bore, ali i održavati kožu zdravom te je štititi od mnogih štetnih supstanci kojima smo okruženi. Stoga je prilikom odabira kozmetike važno prednost dati znanosti i iskustvu.

Linker
22. travanj 2024 17:57