STIGLI POZNATI

Tatjana Jurić i Nives Ivanišević nisu propustile otvorenje novog, holističkog centra za njegu kože

Otvorenje nove poliklinike Sinteza Skin Clinic obilježeno je dobrom zabavom i druženjem s poznatim iz javnog života.

Otvorenje nove poliklinike Sinteza Skin Clinic, na zagrebačkoj adresi Ulica Frana Folnegovića 1C obilježeno je jučer ekskluzivnim eventom koji je okupio partnere, ambasadore poliklinike, javne osobe i predstavnike medija. U novouređenom prostoru Sinteza Skin Clinic slavila se ljepota, dugogodišnja tradicija, ali i novi početci, a pozivu su se odazvale i brojne osobe iz zagrebačkog javnog i društvenog života, kao što su Danijela Martinović, Nives Ivanišević, Natko Beck, Nevena Rendeli Vejzović, Tatjana Jurić, Martina Boščić, Klaudija Kelemović...

image

Duška Stepanov

PRESS
image

Tatjana Jurić

PRESS
image

Tajana Beck i Natko Beck

PRESS
image

Saša Cvetojević i Vesna Jelić

PRESS
image

Nevena Rendeli Vejzović

PRESS
image

Nives Ivanišević

PRESS

Riječ je o novoj beauty i anti-age destinaciji koja u prvi plan stavlja iznimnu stručnost i širok raspon prepoznatih svjetskih tretmana, namijenjenih svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože. Premisa od koje u Sinteza Skin Clinic kreću je tzv. better aging koncept, u sklopu kojeg žele da klijenti ostanu svoji, ali da kvalitetnije stare, uz primjenu široke lepeze prepoznatih tretmana za kožu, lice i tijelo.

Ovo je druga poliklinika iz obitelji Poliklinike Sinteza, dok prva poliklinika i dalje na 2. katu na istoj adresi pruža medicinske usluge iz područja estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine.

„Kada sam preuzeo Polikliniku Sinteza, sjećam se da smo imali samo pet stalno zaposlenih. Danas smo organizacija s gotovo 40 stalno zaposlenih i više od 10 vanjskih suradnika, a ovo je sada uzbudljivi početak jednog novog poglavlja radi čega sam iznimno ponosan”, rekao je Ognjen Bagatin, vlasnik i izvršni direktor Poliklinika Sinteza, dodavši da je ponosan kulturu suradnje i timskog rada gdje je sve moguće.

image

Ognjen Bagatin

PRESS

Novootvorena Sinteza Skin Clinic može se pohvaliti timom stručnjaka koji uključuje dermatologe, estetske liječnike i medicinske kozmetologe s izuzetnim iskustvom, čija posvećenost ne leži samo u njihovom znanju već i u neumornoj težnji za pružanjem vrhunske kvalitete.

„Važno mi je i da se svaki klijent kod nas osjeća maksimalno ugodno, o čemu smo gradeći ovu priču, jako puno vodili računa – ponuditi vrhunsku uslugu, stručnjake, ali i autentično iskustvo, “ poručila je Ana Mogulić.

Velik raspon usluga i tretmana uz stručno savjetovanje

Cilj Sinteza Skin Clinic tima je pružiti svim klijentima kvalitetne usluge koje uključuju dermatološke i kozmetološke tretmane u simbiozi uz, naravno, ključno savjetovanje i prijateljski angažman. Tome doprinose i dugogodišnji partnerski odnosi s etabliranim brendovima i medicinskim proizvođačima kao što su SkinBetter Science, HydraFacial, Mastelli, Mesoestetic, Merz Aesthetics i ZO Skin Health. Tu je i slogan ‘Celebrating Skin‘ koji klijentima obećava ne samo njegu i poboljšanje njihove kože, već i uživanje u njezinoj ljepoti.

image
PRESS

Koliko su posvećeni ljepoti i zdravlju klijenta u poliklinici Sinteza Skin Clinic govori i sam raspon tretmana i usluga koji uključuju njegu kože lica, pomlađivanje i osvježavanje lica i tijela, napredne tretmane za oblikovanje tijela i postizanje vitkijeg izgleda, uklanjanja neželjenih dlačica, do minimalno invazivnih zahvata poput smanjenja bora, revitalizacije kože ili povećanja volumena, pregleda madeža te terapija dermatoloških problematika.

image
PRESS

„Smatram jako važnim razumjeti se s klijentima i njihovim potrebama, jer s dobrim razumijevanjem i odnosom povjerenja uvijek dolazimo do željenog rezultata. Uvijek težim tome da u što manjem broju tretmana, odnosno što ranije, što prirodnije uz očuvanje zdravlja kože i struktura ispod njih, zajedno s klijetima postignemo željeno”, objasnila je Jolanda Kanižaj Rajković, dermatologinja i novo pojačanje spomenute poliklinike.

Holistički pristup za uživanje u ljepoti vlastite kože

Holistički pristup njezi ljepote izvana, ali i iznutra, ono je čime se u spomenutoj poliklinici vode, a on se temelji na razumijevanju specifičnih potreba svakog klijenta. Osim što obuhvaća preventivne mjere i personalizirane tretmane, tu je i edukacija, kako bi se osigurala najbolja njega za svakog jedinstvenog klijenta.

Važnost i slavlje kože stavljeno je tako u prvi plan novootvorene Sinteza Skin Clinic, kao i izniman pristup njezi kože temeljen na stručnosti, inovacijama i personaliziranim potrebama, potičući klijente da se u konačnici osjećaju samouvjereno i zadovoljno u vlastitoj koži.

image
PRESS

Cijelu priču poliklinike Sinteza Skin Clinic zaokružuje i moderno kreiran interijer koji se proteže na 600 četvornih metara, a za koji je zaslužan hrvatsko-britanski arhitektonski studio Atellior. Naglasak je ondje stavljen na intimnu i opuštenu atmosferu, dok se koncept uređenja interijera bazira na slojevitosti tekstura i oblika te u minimalizmu kod korištenja boja i materijala. Kroz teksture materijala poput kamena travertina, tekstila lana i tehnike spatolato u neutralnim bojama, cijeli prostor povezan je u jedinstvenu cjelinu umirujućeg ambijenta.

image
PRESS
image
PRESS
Linker
05. ožujak 2024 12:05