Dr. Paul Nassif

Za isticanje prirodne ljepote kirurška zvijezda uz skalpel koristi i ove proizvode

Poznati estetski kirurg s Beverly Hillsa ima vlastitu liniju dermokozmetičkih proizvoda, sada dostupnu i kod nas, koji potiču mlađi i blistaviji izgled kože u svakoj životnoj dobi.

Plastični i rekonstruktivni kirurg dr. Paul Nassif najpoznatiji je po reality showu “Botched” (Traljav posao) u kojem, zajedno s plastičnim kirurgom Terryjem Dubrowom, spašava lica i tijela pacijenata što su ih upropastili drugi “liječnici” ili su se i sami pacijenti previše zaigrali. Bilo je tu ekstremnih primjera, poput transrodne žene kojoj je neki šarlatan u lice ubrizgao filere s cementom i brtvilom, koji su čak i ovaj prekaljeni dvojac ostavljali bez riječi. S novim izazovima kirurzi će se ponovno sresti iduće godine u osmoj sezoni showa.

image

Dermokozmetički proizvodi dr. Nassifa sada su dostupni i na našem području

NASSIFMDDERMACEUTICALS

Specijalnost mu je rinoplastika

Dr. Nassif specijalizirao se za rinoplastiku, a uz estetsku operaciju nosa u svojoj klinici na Beverly Hillsu najradije izvodi lifting lica i vrata. Inovator i edukator, koji u estetskoj medicini dulje od 25 godina brusi znanje, umijeće i osjećaj za lijepo, vlasnik je dviju klinika, a pokrenuo je i liniju dermokozmetičkih proizvoda NassifMDDermaceuticals® - koja je nedavno stigla u regiju zahvaljujući tvrtki Revelo, vodećem regionalnom distributeru estetske opreme i dermokozmetike najpoznatijih svjetskih brendova. Odnedavno se može kupiti putem njihovog web shopa www.cosmeticsbyrevelo.com.

image

Kozmetički proizvodi dr. Nassifa namijenjeni su eksfolijaciji, hidrataciji, hranjenju i zaštiti kože

NASSIFMDDERMACEUTICALS

Proizvodi za njegu s kirurgovim potpisom

Cilj kirurških zahvata dr. Nassifa je poboljšati prirodnu ljepotu osobe i time joj podići samopouzdanje, a jednaka je namjera utkana i u proizvode za njegu. Kao kirurg on odlično poznaje kožu, njene slojeve i proces starenja, a uz to je svjestan da skalpel ima ograničenja. Zbog toga stalno stvara nove proizvode koji pomažu postizanju mlađeg i blistavijeg izgleda u svakoj dobi. Proizvodi su namijenjeni eksfolijaciji, hidrataciji, hranjenju i zaštiti kože. Aktivni sastojci u njima su AHA i BHA kiseline, bakuchiol, ceramidi, hijaluronska kiselina, niacinamid, peptidi, retinol, vitamin C... koji pomažu kod suhe i dehidrirane kože, ekcema, dermatitisa, akni, proširenih pora, hiperpigmentacija, tankih usnica, finih linija, bora i drugih znakova starenja, podižu čvrstoću i elastičnost kože...

image

Dr. Nassif stalno stvara nove proizvode koji pomažu postizanju mlađeg i blistavijeg izgleda u svakoj dobi

NASSIFMDDERMACEUTICALS

Sve je počelo od jastučića za detoks

Cijela se linija, u kojoj su deseci proizvoda za žene i muškarce, razvila iz jastučića za detoksikaciju i seruma Hydro-Screen koje je dr. Nassif osmislio kao predoperativni tretman kako bi slojevi kože lica i vrata postali dovoljno hidrirani i podatni za zahvat. Ta su dva proizvoda i danas bestselleri.

Dr. Nassif posvećen je i dobrotvornom radu - s malim pacijentima Istraživačke dječje bolnice St. Jude. Kad ne radi, uživa sa svojom mladom suprugom Brittany Pattakos i njihovom kćerkicom, druži se s tri sina iz prvog braka, igra golf i pomalo se bavi dizajnom.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom Revelo.

Linker
19. travanj 2024 04:12