Novo lice

Christina Aguilera otvoreno o injekcijama za brisanje bora: ‘Svi trebamo malo pomoći‘

Glazbenica ističe kako nikada ne koristi estetske proizvode i tretmane nepromišljeno, uvijek želi znati što je u njima.

Pjevačica Christina Aguilera nova je partnerica Xeomina, injekcija botoksa (boulinum toksina A) namijenjenih ravnanju bora, objavljeno je. Xeomin, proizvod Merz Aestheticsa, odobrila je Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) za privremeno poboljšanje izgleda bora "mrštilica". Suradnja brenda i glazbene zvijezde još je jedan velik korak prema "normaliziranju" estetskih tretmana i otvorenom govorenju o njihovom korištenju. Aguilera i ne skriva da njezin izgled nije samo rezultat dobre njege, gena i zaštite od sunca, pa je u razgovoru za Allure uz smiješak rekla: "Mislim da se svi možemo osloniti na malo pomoći. Zašto ne?"

image

Christina Aguilera u kampanji Xeomina

IG XEOMIN AESTHETIC

Protiv mrštilica

Glazbenici je najvažnije što rezultati apliciranja ovih injekcija "izgledaju prirodno i što je Xeomin transparentan u vezi sastojaka. Imam povjerenja u tretman, jer ‘pametni toksin‘ tretira moje bore mrštilice samo sastojcima koji djeluju i ne koristi nikakve nepotrebne dodatke", izjavila je. Tu je mislila na činjenicu da Xeomin, za razliku od ostalih brendova pročišćenog botulinum toksina A, ne sadrži neke proteine za povezivanje koji nisu štetni, ali teoretski bi mogli biti uključeni u pojavu tzv. otpornosti na botoks.

image

Christina Aguilera bira tretmane kojima jača samopouzdanje

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pod vašim uvjetima

Aguilera se ovime pridružila kampanji brenda nazvanoj "Ljepota pod vašim uvjetima" (Beauty on Your Terms) kojom se pozivaju žene i muškarci da prigrle ljepotu kakva im odgovara. "Uvijek sam bila iskrena kad sam govorila o samopouzdanju i ohrabrivala sam ostale da prihvate vlastitu verziju sebe. Ne koristim proizvode nepromišljeno, želim znati što je u njima. Kao pjevačica i izvođačica moram se moći izraziti, a ovaj mi tretman daje prirodan izgled kakav volim", rekla je nova ambasadorica brenda. Iz Merz Aestheticsa su poručili kako je Aguilera jedan od najmoćnijih i najslikovitijih glasova sadašnjice i stoga savršen izbor za njihovu kampanju.

Linker
19. ožujak 2024 14:13