glow biostimulator

Nije ni filer, ni mezoterapija, ni skinbooster: Ovo je jedinstveni tretman koji stignete obaviti u pauzi za ručak

Nije filer ni skinbooster, ali pomlađuje lice dajući mu jedrinu i blistavost: formuliran švicarskom preciznošću, PROFHILO dubinski hidrira i preoblikuje tkivo potičući stanice da proizvode kolagen i elastin, a još bolji efekt daje u kombinaciji sa ‘sestrinskim’ tretmanom VISCODERM.

Najčešće asocijacije na Švicarsku su satovi, čokolada, skijališta i bankarstvo, no ona je ujedno važan epicentar industrije ljepote. Čuveno švicarsko majstorstvo i preciznost osobito dolaze do izražaja u najnaprednijim hijaluronskim tretmanima za zdravlje i mladolikost kože. U Luganu se nalazi farmaceutska grupacija IBSA Institut Biochimique koja već gotovo 80 godina razvija inovativne tehnologije i terapijska rješenja, a u sklopu grupacije je IBSA Derma - lider u estetskoj dermatologiji i jedan od vodećih svjetskih proizvođača hijalurona.

image
PRESS

Njihova hijaluronska kiselina posebno je cijenjena kao “ultračista” jer se patentiranom metodom, bez nepoželjnih kemijskih aditiva, dobiva visokokoncentriran sastojak vrhunske kvalitete i biokompatibilnosti s kožom. Upravo u IBSA Dermi osmislili su Profhilo® koji slovi kao najmoćniji hijaluronski pomlađivač kože. Premda je naizgled sličan drugim injektibilnim tretmanima, Profhilo® nije ni filer, ni mezoterapija, ni skinbooster, nego jedinstveni biomodulator koji putem hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa dubinski hidrira i preoblikuje tkivo potičući stanice da proizvode kolagen i elastin. Pritom ne povećava volumen i ne mijenja konture lica koje i dalje izgleda prirodno, ali jedrije i blistavije.

image

Profhilo® se ponajprije koristi za dubinsko preoblikovanje tkiva u središnjem i donjem dijelu lica

PRESS

Profhilo® se uglavnom koristi za osvježavanje lica, a također se mogu tretirati vrat, dekolte, ruke i trbuh. U tretmanu lica Profhilo® se pažljivo “mapira” metodom Bio Aesthetic Points (BAP) s pet točaka ubrizgavanja po jednoj strani lica. Ovom tehnikom se ravnomjerno raspoređuje hijaluron u tkivu, a smanjuje se mogućnost pojave kvržica, modrica i iritacija. Profhilo® je idealan tretman u pauzi za ručak jer se može izvesti u 10 minuta i nema potrebe za oporavkom. Postupak se ponavlja za mjesec dana, čime se postiže puni učinak. Za održavanje rezultata tretman treba ponavljati jednom do dvaput godišnje.

Profhilo® ne djeluje trenutačno jer se hijaluronska kiselina postupno otpušta, ali već u prvom tjednu nakon tretmana itekako su vidljivi učinci hidratacije, dok se značajnije smanjenje bora uz izuzetno zdrav, zategnut i sjajan izgled kože može primijetiti mjesec dana nakon tretmana. Rezultati traju otprilike godinu dana. Zbog velike popularnosti biomodulatora Profhilo® mnogi drugi proizvodi na tržištu opisuju se kao slični, a čak postoje i krivotvorine. No, nitko nema takvu tehnologiju i ne djeluje na isti način. Da bi se izbjegle obmane, na tretmane Profhilo® treba ići isključivo u ordinacije koje ga nabavljaju od ovlaštenog distributera Humed Pharma.

image

Viscoderm® Hydrobooster osmišljen je za hidriranje, učvršćivanje i zatezanje kože u takozvanim dinamičnim dijelovima lica - oko usana i očiju te na čelu

PRESS

Za još bolje rezultate, Profhilo® se može kombinirati sa “sestrinskim” hijaluronskim injektivnim tretmanom Viscoderm® Hydrobooster. Dok se Profhilo® ponajprije koristi za dubinsko preoblikovanje tkiva u središnjem i donjem dijelu lica, Viscoderm® Hydrobooster osmišljen je za hidriranje, učvršćivanje i zatezanje kože u takozvanim dinamičnim dijelovima lica: uokolo usana i očiju te na čelu. Viscoderm® Hydrobooster može se raditi i zasebno, no u združenom djelovanju s biomodulatorom Profhilo® dolazi do sinergijskog učinka pomlađivanja koji tvorci tretmana opisuju kao podizanje kvalitete kože na superiornu razinu. Protokol Profhilo® + Viscoderm® Hydrobooster provodi se u ukupno četiri tretmana tijekom dva mjeseca, a za održavanje rezultata preporučuje se ponavljanje protokola dvaput godišnje.


SPONZORIRANI SADRŽAJ NASTAO U SURADNJI GLORIA X HUMED PHARMA

Linker
03. travanj 2024 04:02