NOVI BROJ

Tatjana Jurić lice je novog izdanja luksuznog magazina Gloria Glow

Lice s naslovnice novog izdanja magazina Gloria Glow, koji je u prodaji od 27. studenoga, je Tatjana Jurić koja je otvoreno govorila o odnosu prema tijelu, starenju, promjenama i zaključila da su - četrdesete fantastične!

"Tridesete su mi donijele raspad sistema, a četrdesete ponovnu izgradnju, za koju optimistično vjerujem da će biti uspješna jer su iza mene brojne lekcije i opomene, ali i svijest o tome gdje se i u što se više nikada ne smijem upuštati", rekla nam je Tatjana Jurić, lice s naslovnice novog broja magazina Gloria Glow.

Nekad popularna televizijska, a danas rado slušana voditeljica na Radiju bravo! u velikom intervjuu za magazin posvećen estetici vrlo je otvoreno progovorila o tome kako je nakon raznih životnih udaraca uspjela pronaći mir, kako se odnosi prema svome tijelu, boji li se starenja...

image

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
styling ANA NIKAČEVIĆ
make-up SAŠA JOKOVIĆ
kosa MILENA MARŠIĆ Salon Glamour
asistent stilistice FILIP PALJAK
Zahvaljujemo ljubaznom osoblju HDLU-a na ustupljenom prostoru i pomoći pri snimanju editorijala

"Ne znam kako odgovoriti na pitanje bojim li se starenja. Ali, znam jedno - sve više suza isplačem svaki put kad se na kraju ljeta vraćam u Zagreb, a tati, koji ostaje u svojoj rodnoj kući, mašem dok ga gledam kroz suvozački prozor, pa dok on ostaje sve dalje i dalje u retrovizoru i dok ne skrenem desno i od maslinika, više ne vidim ni tatu ni našu kuću. I nije stvar u prolaznosti koja me pogađa niti u činjenici da svemu jednom mora doći kraj, stvar je u tome što su mi iskustva pokazala da nikad nije dovoljno. Uvijek želimo još taj jedan zagrljaj, još taj jedan smijeh, tu jednu partiju briškule ili okupljanje oko stola. Bojim li se starenja? Nije starenje to čega se bojim", kazala nam je Tatjana u velikom intervjuu.

A da je 41-godišnja Tatjana još daleko od pomisli na starenje uvjerili smo se na snimanju za Gloriju Glow, u koje je unijela svoj mladenački duh, dobru energiju i zadivila sve prisutne gotovo djevojačkim izgledom. Intervju s radijskom voditeljicom samo je dio bogatog sadržaja Glorije Glow, koja 27. studenog stiže na kioske - s darom za sve kupce.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
05. ožujak 2024 12:06