održivo poslovanje

Zeleni smjer domaćih brendova: Zavirite u Gloria Business Talk pop-up

Sudionici i posjetitelji Gloria Business Talka imali su priliku doznati sve o novom zadarskom održivom brendu Minorenni i upoznati se s inovativnom linijom brenda Saponia.

U sklopu konferencije Gloria Business Talk održan je i pop-up u VIP dijelu Petog kupea gdje su predstavljeni Institut Saponia i njihovi inovativni proizvodi kao što je Faks Helizim SMART CLEAN, koji kombinira čistoću s minimalnim utjecajem na okoliš te novi zadarski brend Minorenni, vlasnice i dizajnerice Silve Zrnić, koja motivira kupce na vraćanje stare odjeće pa joj potom pronalazi drugu modnu svrhu i time potiče cirkuliranje tekstila

image

Predstavio se i Institut Saponia

VEDRAN PETEH CROPIX
image

Posjetitelji su uživali u pop- up kutku

VEDRAN PETEH CROPIX

Brend Minorenni u svojoj ponudi ima lanenu kolekciju za djecu i odrasle, majice s kapuljačama te ležerne gornje i donje dijelove od kašmira. Posjetitelji su tako mogli isprobati ključne komade brenda koji je pokrenut ove godine, a na kojem je vlasnica radila pune dvije godine. Materijale nabavlja iz Italije, proizvodnja je u Zadru, a nakon web shopa u planu je i otvaranje dućana.

image

Vlasnica brenda Minorenni Silva Zrnić

VEDRAN PETEH CROPIX
image
VEDRAN PETEH CROPIX

Iz Instituta Saponia koji posluje već 60 godina na tržište, kažu, lansiraju samo one formulacije koje su maksimalno prilagođene očekivanjima tržišta, navikama potrošača, a uzimaju u obzir kvalitetu vode, klimatske uvjete i održivost na kojoj rade već više od 15 godina. Saponia također provodi održivu politiku, smanjuje ambalažni otpad, prilagođava se trendovima potrošača i postavlja ciljeve za buduće smanjenje otpada i potrošnje energije.

image

Predstavio se i Institut Saponia

VEDRAN PETEH CROPIX
image

Inovativni proizvodi Instituta Saponia

VEDRAN PETEH CROPIX
Linker
31. listopad 2023 20:53