Ikea
IKEA PS I SPRIDD

Dvije nove Ikea kolekcije dizajnirane za milenijalce

Veljača je odličan mjesec za sve ljubitelje švedskog dizajna jer na police popularnog brenda Ikea stižu čak dvije nove kolekcije.

Niti jedna od predstavljenih kolekcija nije nimalo slična onome što smo navikli vidjeti od švedskog diva. Veljača će u njihovim trgovinama biti rezervirana za mlade koji se često sele ili, pak, žive u malim stanovima.

Ikea PS, odnosno Post Scriptum, je limitirana kolekcija prvi put lansirana 1995. godine i od tada izlazi u prosjeku svake treće godine. U fokusu je moderan skandinavski dizajn koji je istovremeno kvalitetan i cjenovno dostupan, a ovogodišnja je ukupno deveta PS linija švedskog brenda. Sastoji se od više od 50 proizvoda koje je kreiralo 17 dizajnera diljem svijeta, a tema su fleksibilnost i sloboda u svakodnevnom životu. Namijenjena je onima koji žive po vlastitim pravilima i biraju slobodu - odnosno generaciju koju svi brendovi trenutačno žele osvojiti - milenijalcima.

SPRIDD kolekcija je posljednja modna suradnja švedskog brenda - Ikea je udružila snage s britanskim modnim dizajnerom Kitom Nealeom i lansirala kolekciju koja je namijenjena onima u pokretu, odnosno modernim nomadima, a inspirirana je glazbenim festivalima.

Linker
20. travanj 2024 00:25