Lijepo i učinkovito

Vježbanje sa stilom: Modni i fitness giganti udružili snage i pokazali kako u treninge ‘uvesti‘ chic moment

Nakon značajnog porasta potražnje za kućnim teretanama, došlo je do suradnje Dior x Technogym koja unosi estetiku u ritual vježbanja.

Restrikcije i ograničenja koja je postavila pandemija promijenili su navike i želje diljem svijeta, a posebno je porastao interes za kućnim teretanama. Svatko tko je imao prilike pretraživati tržište opremom ili spravama za vježbanje dobro zna da takva ponuda i nije nešto chic. No, Dior i Technogym to mijenjaju - riječ je o suradnji ovih dvaju brendova koji će osigurati da vaša kućna teretana itekako bude dio dizajna interijera.

Suradnja Dior x Technogym inspirirana je asortimanom odjeće i modnih dodataka sa senzibilnošću sportske odjeće koju je dizajnirala kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri za Dior Cruise reviju, a velika modna kuća sada stavlja svoj pečat na neke od najboljih sprava za vježbanje marke Technogym.

Technogym se i ranije mogao pohvaliti vrhunskim dizajnom, a sada su svojim kupcima odlučili ponuditi nešto novo, ali i doseći novu estetsku raznu.

Čitajte i: Dior Caro: Unatoč visokoj cijeni, ovo će biti nova ‘it‘ torbica koju će poželjeti svi koji prate modu

Prva suradnja dvaju brendova sadrži tri ključna proizvoda: My Run traku za trčanje, loptu za vježbanje i višenamjensku klupu. Svaki od ovih proizvoda zadržava osnovne značajke i funkcije za učinkovitost, kao i vrhunski tehnološki standard, ali sada je ove sprave moguće pronaći u chic bijeloj varijanti koje krase kontrastne plave trake s natpisom "Christian Dior Paris". Mnogi obožavatelji mode i vježbanja smatraju kako su sprave prelijepe da bi na njima bili ostaci znoja, a proizvode ove ograničene kolekcije moći će kupiti na službenoj stranici Diora i u odabranim buticima.

Linker
20. travanj 2024 00:30