Riječ je o desertu s hrskavim vanjskim slojem i mekanom, prozračnom unutrašnjosti koja je ispunjena praline pastom od lješnjaka.
Nakon što je početkom godine otvorio vlastiti obrt za proizvodnju slastica "Krem", nakon više od deset godina rada u jednoj od najvećih informatičkih korporacija u Hrvatskoj, magistar računarstva Siniša Kravaršćan (39) u svojoj ponudi premium deserata ima jedan novi. Riječ je o Choux au Cracquelinu od lješnjaka s hrskavim vanjskim slojem i mekanom, prozračnom unutrašnjosti koja je ispunjena praline pastom od lješnjaka.
Novim se desertom Siniša pohvalio i na društvenim mrežama. "Ovaj savršen spoj tekstura i okusa oduševit će svakog ljubitelja slastica", napisao je u opisu svoje objave, a mi moramo priznati kako ga i sami jedva čekamo isprobati! Osim ovog noviteta, Krem u ponudi trenutačno ima još šest kolača, tri torte te čokoladne praline.
Kao što nam je i sam otkrio nedavno u intervjuu za Gloriju, upravo su čokoladne praline najdraže njegovoj supruzi Ivani koja ga je i potaknula da osnuje vlastiti obrt sa slasticama. Na pitanje što po njegovom mišljenju neku slasticu čini savršenom, odgovara nam bez previše razmišljanja: "Savršena slastica nikad ne bi smjela biti preslatka ili na bilo koji način teško pasti na naš želudac, zbog čega osobno uglavnom prefeiram laganije okuse i kreme u kolačima, a moje slastice nemaju ni previše šećera pa ih je zbog toga lako jesti."
Krem slastice moguće je naručiti na službenoj stranici i osobno ih preuzeti na adresi Kozarčaninova 2 u Zagrebu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....