Na podlozi od prhkog tijesta niže se biskvit od kokosa, zatim insert od manga i ananasa da bi slatka kompozicija završila moussem od kokosa i bijele čokolade.
Jedna od omiljenih zagrebačkih slastičarnica N‘oublie Patisserie u kojoj se sve slastice izrađuju ručno, predstavila je ljetno pojačanje u svojoj slatkoj ponudi - kolač čije ime viče ljeto i doziva ga svojim okusima. Riječ je o Tropicani koja donosi okuse ananasa, manga i kokosa i koji postaje glavni hit.
Kolač je zajedničkim snagama osmislio njihov slastičarski tim, inspiraciju su pronašli u formi kolača Babuška koja je s vremenom postala zaštitni znak N‘oublie Patisseriea i koja slovi kao njihova miljenica, a koja je sada dobila svoj ljetni, voćni oblik. Ima podlogu od prhkog tijesta, u njemu se nalazi biskvit od kokosa, insert od manga i ananasa, mousse od kokosa i bijele čokolade.
"Odlučili smo se za kombinaciju kokosa, manga i ananasa jer smo tražili pravi tropski okus, lagan za ove ljetne vrućine. Kolač je tek pušten u prodaju tako da se naši klijenti tek upoznaju s tim okusom, ali sve količine koje pošaljemo, prodaju se u tom danu", otkrili su nam iz slastičarnice i otkrili da se prodaje po cijeni od četiri eura.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....