Ranko Šuvar / Hanza Media
Gradski SUV ljepotan

Prvi SUV češkog proizvođača automobila oduševio je našu čitateljicu

Naša čitateljica dobila je priliku voziti Škodu Kamiq, auto u kakvom se još nije imala prilike voziti, i za nas je prokomentirala svoje dojmove.

"Nikada nisam bila u ovakvom autu. Niti sam ga vozila niti su me vozili u njemu. Zato mi je ovo bilo jedno vrlo interesantno iskustvo – govori Glorijina čitateljica Renata Haramija, koja je u Glorijinoj akciji "Što žene voze" dobila priliku vidjeti kako se na cesti ponaša Škoda Kamiq.

- Prvo što primijetite kada uđete u Kamiq je koliko je prostran. Doista se u njemu osjećate izuzetno udobno, a i prtljažnik je dovoljno velik da možete u njega smjestiti sve što treba jednoj obitelji – kaže računovotkinja iz Jastrebarskog, koja je već prvog dana vidjela da voziti se u Škodi znači privlačiti pažnju.

Zagreb, 271119.
Porsche Hrvatska
Renata Haramija koja je dobila Skodu Kamiq na koristenje.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
CROPIX

- Moje je mjesto ipak malo, većina nas se poznaje, pa kada sam parkirala kod trgovine odmah sam dobila nekoliko komentara na 'novi auto'. Izvana doista izgleda prekrasno, pa nije ni čudo što se svima svidio – opisala je svoje prvo iskustvo s Kamiqom, prvim SUV-om češkog proizvođača automobila. Uz jedan od najvećih razmaka vozila od tla u segmentu te obilje tehnologija i najnaprednije sustave potpore, kao što su side assist, rear traffic alert, front assist, adaptive cruise control i mnogi drugi, Kamiq doista puno nudi vozačima.

Zagreb, 271119.
Porsche Hrvatska
Renata Haramija koja je dobila Skodu Kamiq na koristenje.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
CROPIX

Linker
10. travanj 2024 19:54