U rustikalnom stilu

Blake Lively pokazala djelić doma koji dijeli s Ryanom Reynoldsom i oduševila zlatnim detaljima

Američka glumica pokazala je dijelić spavaće sobe, kao i u kojem stil u kojem su ona i suprug uredili svoj dom koji dijele s njihovo četvero djece.

Iako glumica Blake Lively inače ne objavljuje previše fotografija iz svoga doma, na Instagram profilu ipak je pokazala dio stana koji dijeli s Ryanom Reynoldsom i njihovo četvero djece. Lijepa 36-godišnjakinja objavila je nekoliko privatnih fotografija kao osvrt na 2023. godinu, a na jednoj od njih možemo vidjeti djelić luksuznog doma.

Na prvoj fotografiji koju je objavila Blake stoji u spavaćoj sobi koja je većinom uređena rustikalnim stilom, dok se u pozadini vidi prostrana kupaonica i dugačak hodnik. Glumica se zapravo osvrnula na dan kada je nosila svjetlucavi zlatni kombinezon na modnoj reviji Michaela Korsa u New Yorku početkom rujna.

Otkila je kako u domu imaju zlatne detalje. S lijeve strane fotografije na kojoj pozira nalazi se krevet s okvirom od zelenog baršuna, dok je pored njega noćni ormarić. Iznad kreveta obješena je slika u zlatnom okviru, kao i zlatno-bijele zidne lampe. Na stropu je luster boje šampanjca koji izgleda poput cvijeta, a na drvenom podu nalazi se svijetlozeleni sag.

Kupaonica iza nje ima ulazni otvor od starog drveta s prozorima iznad u tamnosmeđem okviru, a nazire se i mramorna kada. Iza Blake se vidi i dugačak hodnik s prozorom na kraju i biljkom na pragu. Na gotovo svakom zidu prostorije nalaze se slike na zidu.

image
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Iako se na fotografiji mogao vidjeti samo dio njihove kuće, to je otkrilo dosta najvećim obožavateljima glumice i njezine obitelji, koji su odmah počeli nagađati o tome u kojoj se kući glumica fotografirala. Ipak, nije poznato u kojem je domu bila. Mogao je to biti stan na Manhattanu u kojem Lively često boravi ili veliki posjed u Pound Ridgeu u New Yorku koji su ona i Reynolds kupili još 2012. za oko pet milijuna dolara. Blake i Ryan imaju četvero djece: kćeri James koja ima osam godina, 6-godišnju Inez i 3-godišnju Betty, ali i devetomjesečno dijete čije ime nisu još objavili kao ni imaju li sina ili još jednu kćerkicu.

Linker
08. ožujak 2024 15:08