PRIVATNI ALBUM
BLAGDANSKA ČAROLIJA

Božić u popularnom concept storeu: Ljubav je inspiracija za vijence od suhog cvijeća

Arhitektica i floristica Boška Bahtijarević osmislila je dvije verzije božićnih vijenaca koji se rade isključivo po narudžbi pa je svaki vijenac unikatan.

Arhitektica i floristica Boška Bahtijarević osmislila je dvije verzije božićnih vijenaca koji se rade isključivo po narudžbi pa je svaki vijenac unikatan.

Božićna bajka samo što nije započela, a za najveseliji razdoblje užurbano se priprema i poznata hrvatska arhitektica i floristica Boška Bahtijarević, vlasnica concept storea Tvoje.hr. Boška je za ovogodišnju sezonu osmislila pomalo atipične vijence. Naime, radi se o crvenim i bijelim primjercima koji su u potpunosti kreirani od mahovine i suhog cvijeća na podlozi od biorazgradive spužve.

Ukrašeni su ručno rađenim ukrasima danskog brenda Madam Stoltz i sa svijećama nizozemskog održivog brenda Original Home koje su napravljene od kokosovog ulja.

"Htjela sam se odmaknuti od zelenog, standardnog bora i čempresa. Ove godine me uhvatila želja za jednostavnim i jednobojnim, bar se to tako zove u mom svijetu", govori nam Boška.

Željela je, kaže, da vijenci izgledaju kao male koraljne nasukane površine iz kojih su izrasle čarobne biljke u vrijeme kad se priroda ugasila.

Inače, Boška je od otvaranja concept storea prije tri godine, u jeku korone, Zagrepčane oduševila divljim cvjetnim aranžmanima, neobičnim ukrasima i detaljima koji osvajaju sve koji vole prirodnu estetiku.

"Cilje ovogodišnjih kreacija je bio da kada sjedimo za blagdanskim stolom uhvatimo nečiji pogled. Izgleda da je ljubav inspiracija", zaključila je Boška.

Linker
27. travanj 2024 10:39