Stil života

Čišćenje ‘s potpisom‘: Unesite u svoj dom miris luksuza

Dosadni poslovi poput pranja suđa i ribanja podova mogu postati makar malo zabavniji ako koristite proizvode poznate francuske parfumerske kuće Diptyque.

Poznati francuski brend mirisa i dekoracija za dom Diptyque lansirao je svoju prvu luksuznu liniju proizvoda za čišćenje La Droguerie. Među njima su sredstvo za pranje suđa s mirisom naranče, univerzalno sredstvo za čišćenje na bazi prirodnog octa, otopina za njegu namještaja s pčelinjim voskom te svijeća s mirisom bosiljka koja neutralizira mirise kuhanja.

Osmislili su i proizvod koji štiti osjetljivi tekstil od nagrizanja moljaca s mirisom cedrovine.

image

Proizvodi za čišćenje La Droguerie su održivi i imaju ekološki certifikat

PRESS

Riječ je o kolekciji koja kombinira održivost, učinkovitost, nježne mirise i osjećaj luksuza, a sve formule napravljene su od 99% prirodnih i biorazgradivih sastojaka i imaju ekološki certifikat Ecocert. Boce su izrađene od recikliranog stakla i mogu se dopunjavati, čime se smanjuje količina otpada.

Ekološka osviještenost i održivost jedan je od top trendova, kako u uređenju interijera i modi, tako i u proizvodnji sredstava za čišćenje, a poznati pariški brend savršeno se uklopio u njega svojom novom kolekcijom.

Inače, Diptyque je poznat po finim parfemima, mirisnim svijećama i difuzerima, a njihove ljubiteljice sigurno će rado isprobati i proizvode La Droguerie.

Linker
23. travanj 2024 13:25