doza interijera

Dom influencerice: Luksuzan stan u centru s garderobom kakva se rijetko viđa

Riječ je o dvoetažnom penthouseu, a posebnu pažnju pratitelja privukla je posebna prostorija koju je lijepa Nizozemka pretvorila u svoju garderobu.

Prati je više od sedam milijuna ljudi na Instagramu, vlasnica je uspješne kozmetičke kompanije Gisou, a njena imovina procjenjuje se na tri milijuna dolara.

Negin Mirsalehi nizozemska je poduzetnica i influencerica perzijskih koraka, a osim njene prekrasne kose, fanovi joj već neko vrijeme zavide na prekrasno uređenom stanu u centru Amsterdama.

Riječ je o dvoetažnom penthouseu, a posebnu pažnju pratitelja privukla je posebna prostorija koju je lijepa Nizozemka pretvorila u svoju garderobu.

Gornja etaža jedan je veliki open space u kojem se isprepliću dnevna soba, kuhinja i blagovaonica, iz koje se izlazi na prostranu terasu.

Stanom prevladavaju bijele i bež nijanse, a Negin i njen zaručnik Maurits ljubitelji su mramora u interijeru stana.

Sama dnevna soba prilično je minimalistički uređena. Tu su golema bijela sofa, mramorni stolić za kavu, televizor i fotelja s potpisom.

Mramor se proteže i u kuhinji pa tako Negin kavu pije na mramornom šanku, s kojim je kombinirala tri drvena barska stolca.

U blagovaonici, pogađate, ponovno mramor, ovog puta kombiniran s crnom, a ne bijelom bojom. Drveni stolci zanimljivog dizajna i masivna komoda kontrast se velikom mramornom stolu.

Iz blagavaonice izlazi se na prostranu terasu.

Mramor je materijal koji Negin i Msurits preferiraju i u uređenju kupaonice, koja se nalazi na donjoj etaži.

Prostorija koja je izazvala najviše zavisti jest Neginina velika garderoba. Jednu od spavaćih soba u stanu, po svemu sudeći najveću, influencerica i poduzetnica pretvorila je u veliku walk-in garderobu.

U spavaćoj sobi odlučila se za minimalizam, a čini se da je to jedina prostorija u kojoj je preskočila mramor.

Hodnik na donjoj etaži iskoristili su za ugradnju urmara.

Linker
18. travanj 2024 16:17