Zvjezdana nekretnina

Joe Jonas i Sophie Turner jedva prodali kuću: Zavirite u interijere eklektičnog stila

Nakon svega dvije godine od kupovine, slavni par prodaje vilu u Miamiju.

Nakon sedam mjeseci neuspješnog čekanja kupca, Sophie Turner i Joe Jonas napokon su pronašli nekoga tko je bio voljan izdvojiti 15 milijuna dolara za nekretninu u Miamiju čiji su vlasnici od 2021. godine. Početna cijena iznosila je vrtoglavih 17 milijuna, međutim, par je bio prisiljen spustiti traženi iznos jer za kuću nitko nije bio zainteresiran.

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Igra prijestolja" i pjevač kuću su kupili 2021. godine za 11 milijuna. Tada su angažirali dizajnericu interijera te uz njezinu pomoć kuću preuredili u eklektičnom stilu koji kombinira elemente 70-ih i tropskih detalja. U više od 950 metara kvadratnih nalazi se 6 soba i 9 kupaonica, a svaka prostorija priča svoju stilsku priču. Tako je jedan od dnevnih boravaka s visokim stropom uređen u interesantnoj kombinaciji zlatne i ljubičaste boje, a njime dominira veliki kauč okrenut prema kaminu i klaviru.

image
MICHAEL STAVARIDIS/ALEX TARAJANO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Druga dnevna soba u kojoj se nalazi i televizor gotovo je u potpunosti inspirirana sedamdesetima i u njezinu se središtu nalazi neuobičajena kombinacijama kauča i taburea u šarenilu boja i uzoraka. Spavaća je soba pak uređena u nešto nježnijim tonovima plave boje, no niti ovdje ne nedostaje zanimljivih detalja. Krevet s neuobičajenim uzglavljem koje čini kombinacija tri različita elementa stilski je povezan s velikim lusterom u čitavom spektru boja. Zanimljivo, prostrana kuhinja potpuno je neutralna te je u njezinu uređenju naglasak stavljen na funkcionalnost, pa izuzev mramorna otoka i dvostrukog hladnjaka u njoj se ne ističe gotovo ništa.

image
MICHAEL STAVARIDIS/ALEX TARAJANO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
MICHAEL STAVARIDIS/ALEX TARAJANO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zato unutarnji tropski vrt nadoknađuje nedostatak maštovitosti u kuhinji. U njemu se mogu vidjeti razne zelene biljke koje podsjećaju na Bali koji je i bio jedna od inspiracija prilikom uređenja ovog zdanja. To se očituje i na uređenju vanjskih dijelova kuće tako bazen kvadratna oblika okružuje mnoštvo palmi i drugog drveća, a u središtu se nalazi i kip kakav biste očekivali vidjeti u tim krajevima svijeta.

image
MICHAEL STAVARIDIS/ALEX TARAJANO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 13:25