poseban stil

Kim Kardashian pohvalila se svojim domom, fanovi šokirani: ‘Kako možeš živjeti ovdje?‘

Sudeći po novim fotografijama, čini se da je nakon razvoda od Kanyea odlučila malo adaptirati prostor prema svom ukusu.

Kim Kardashian u modnom smislu ima specifičan ukus, a ništa drugačije nije ni kad je u pitanju njen doma.

Slavna poduzetnica voli bijelo, pročišćeno i minimalno, neki bi rekli i sterilno, a nekim kutevima svog doma ovih se dana pohvalila na Instagramu.

"Stvari u kući koje me čine sretnom", napisala je pored fotografija svog dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice.

Njenim fanovima bilo je teško ne primijetiti da je sve bijelo, mramorno i prilično jednolično.

"Ne znam kako možeš živjeti u ovakvom prostoru", prokomentirali su oni blaži, dok su drugi njen dom usporedili s institucijama u koje ljudi rijetko dolaze dobrovoljno.

Kim je nakon dugog oklijevanja kamere u svoj dom pustila tek 2019. godine. Tad je ulazak odobren ekipi Voguea, koja joj je postavljala pitanja dok su hodali vilom koju je u to vrijeme dijelila sa sad već bivšim suprugom Kanyeom Westom, i njihovo četvero djece, kćerima North i Chicago te sinom Saintom. Najmanji sin Psalm rođen je nakon toga.

Vilu vrijednu 43 milijuna dolara dizajnirao je Axel Vervoordt, a bile su potrebne godine da se dovrši njeno uređenje.

Obožavatelje je šokiralo to što starleta poznata po ljubavi prema bliještećim stvarima živi u tako "sterilnom" i bijelom domu.

Najviše pažnje ukrali su neobični umivaonici, a Kim je kasnije pratitelji pokazala kako funkcioniraju. Naime, umivaonici su potpuno ravni pa pratiteljima nije bilo jasno gdje voda otječe i kako joj kupaonica nije poplavljena svaki put kad se umiva.

Ispostavilo se da je u mramoru gotovo nevidljivi prorez kroz koji voda otječe, a zbog pritiska u pipama nema odbijanja vode o mramor.

"Napravljeno je samo osam primjeraka ovog umivaonika", pohvalila se tada Kim.

Sudeći po novim fotografijama, na kojima je samo kupaonica ista, čini se da je nakon razvoda od Kanyea odlučila malo adaptirati prostor prema svom ukusu.

Linker
16. travanj 2024 10:12