PREKRASAN INTERIJER

Luksuzna beauty oaza: Zavirite u novi salon Teute Mesaroš

Jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica za kosu otvorila je novi Teuta Boutique Salon, a sam interijer ostavlja dojam komfornog stana čije uređenje potpisuje dvojac iz Studija Franić & Šekoranja.

Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica i koloristica za kosu otvorila je novi "Teuta Boutique Salon" koji nadilazi okvire tipičnih frizerskih salona. Radi se luksuznoj beauty oazi koja se prostire na 300 metara kvadratnih, a ostavlja dojam prestižnog ali komfornog stana ili galerije.

image
PROMO
image
PROMO

"Osjetila sam da je sada pravo vrijeme za promjenu i htjela sam nešto sasvim drugačije. Današnji tempo života je izuzetno intenzivan, pogotovo zaposlenim ženama i majkama. Naći vrijeme za sebe je od neprocjenjive važnosti, a upravo to sam htjela pružiti svojim klijenticama. Drago mi je što mogu najaviti kako osim novog prostora, Teuta Boutique Salon uskoro donosi i nova proširenja u asortimanu", rekla je vlasnica salona Teuta Mesaroš.

Uređenje interijera potpisuje dvojac iz Studija Franić & Šekoranja koji je spretno našao ravnotežu između funkcionalnosti prostora i njegove estetike. "Dinamiku i različitost cjelina naglasili smo zidnim elementima, tako da se sada u prostoru izmjenjuju zidni premazi, tapete, tekstil, drvene obloge ali i lukovi i prolazi, koji cijelom salonu daju unificiran ali i monumentalan izgled što nam je bio osnovni cilj", izjavio je Dean Franić, dizajner interijera.

image

Dean Franić i Teuta Mesaroš

PROMO

Ekskluzivnost "Teuta Boutique Salona" potpisuje i maloprodaja Byredo mirisa za kosu, čime je postao jedini frizerski salon na svijetu u kojem se ovi proizvodi mogu kupiti. Uz njih, poseban corner u salonu nudi maloprodaju drugih proizvoda koje Teuta svakodnevno koristi, a samo neki od njih su: Keune, Leonor Greyl, Philip B, Kerastase i Dyson.

image
PROMO
Linker
14. studeni 2023 22:06