DOSTA JE BILO ZELENE

Moglo bi vas iznenaditi: Ovo je najtrendi boja božićnog drvca ove sezone

I dok su prijašnjih sezona uz klasična zelena, vrlo tražena bila bijela drvca, ove godine sve su prisutnija ona žarkih boja poput plave, ružičaste i crvene.

Čini se da posljednjih godina blagdansko dekoriranje počinje sve ranije, a rijetki čekaju sam Badnjak kako bi ukrasili svoje božićno drvce. Brojni slavni pokazali su svoje okićene domove još početkom mjeseca i pritom najavili sve popularniji trend - borove u boji.

I dok su prijašnjih sezona uz klasična zelena, vrlo tražena bila bijela drvca, ove godine sve su prisutnija ona žarkih boja poput plave, ružičaste i crvene. Žarkocrvena bila je odabir Kourtney Kardashian, koja je u svoj luksuzni kalifornijski dom postavila čak četiri drvca u toj boji.

image

Božićno drvce Kourtney Kardashian

INSTAGRAM

Crvena božićna drvca vrlo su tražena i u internetskim trgovinama, a prodavač kućnih dekoracija Christmas Central potvrdio je kako je zbog povećane potražnje ove godine podebljao svoje zalihe borova te boje.

"Crvena je boja u trendu jer pristaje uz većinu tradicionalnih božićnih dekoracija - a to su crvena, zelena i zlatna - pa je većina ljudi može lako uklopiti u svoj postojeći dekor", istaknula je potpredsjednica tvrtke Laura Gordon.

image

Crvena božićna drvca ove sezone su jako tražena

/ ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Dodaje kako zbog crvenog božićnog drvca ne morate nužno iz svog doma izbaciti tradicionalno zeleno, jer ono može funkcionirati i kao dodatna dekoracija u centralnoj prostoriji ili neočekivani ukras u spavaćoj sobi, predsoblju ili blagovaonici.

Linker
18. travanj 2024 20:08