doza interijera

Nakon što je kupila i drugi dio kuće, influencerica je u njoj stvorila čaroban dom

Pernille Teisbaek i njen suprug Phillip Lotko angažirali su umjetnika Petera Mollera koji je kreirao svojevrsni hommage bajkama Hansa Christiana Andersena na stropovima kuće.

Jedna od najpoznatijih skandinavskih influencerica koje već godinama vladaju modnom scenom jest Dankinja Pernille Teisbaek. Njen utjecaj na trendove je zaista velik, jer osim što je kreativna modna savjetnica za brojne brendove, sve ono što nosi na fotografijama na Instagramu brzo kopiraju zaljubljenice u modu diljem svijeta.

Oduševljenje je izazvao i njen dom, o kojem su ona i suprug Phillip Lotko dugo maštali.

Naime, isprva su uspjeli kupiti samo prizemlje kuće u zapadnom Kopenhagenu, a kasnije im se osmjehnula sreća te su dobili priliku kupiti i kat. Tad su se odlučili na kompletnu renovaciju.

Riječ je o kući građenoj 1875. godine koja je bila u dotrajalom stanju te je zahtijevala potpunu renovaciju.

Dom je uređen u neutralnim i kremastim nijansama, a pun je vintage namještaja i neklasičnih komada koje nije lako uloviti. Centralni dio kuće je neobično stubište koje je Pernille ostavila prazno pa se ističu samo parket i krovne grede.

Par je angažirao i umjetnika Petera Mollera koji je kreirao svojevrsni hommage bajkama Hansa Christiana Andersena na stropovima kuće.

Linker
20. travanj 2024 13:36