skromni dom

Nakon velebnog imanja koje je nedavno prodao, Brad Pitt kupio je kuću idealnu za solo život

Nova moderna kuća koju mu je prodala Aileen Getty u odnosu na njegov bivši dom djeluje poput pomoćnog objekta, no za njega i njegovu djevojku Ines de Ramon, bit će sasvim dovoljna.

Nakon što je prošli tjedan inkasirao 39 milijuna dolara prodavši velebno imanje u Los Angelesu na kojem je nekada živio s Angelinom Jolie i njihovo šestoro djece, ovih dana Brad Pitt kupio je novu kuću. Puno skromnijih gabarita i za ‘skromnu‘ cijenu od 5,5 milijuna dolara. Kao i njegov bivši dom i ova moderna vila nalazi se u četvrti Los Feliz gdje je i Angelina Jolie prošle godine kupila veliko zdanje koje je nekada pripadalo slavnom holivudskom producentu Cecilu B. DeMilleu. Iako nikada nije javno obznanjeno koliko vremena Brad Pitt provodi s djecom, čini se da su zavađeni roditelji zbog njihove dobrobiti željeli ostati blizu, u istom susjedstvu.

image

Kuća suvremenog dizajna sagrađena je 1960.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Novi dom Brada Pitta sva je u stakenim stijenama, a od znatižejnih pogleda štiti ju bujno zelenilo.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Moderno zdanje Brad Pitt kupio je od Aileen Getty, unuke nekad slavnog naftnog tajkuna J. Paula Gettyja. Kuća ima skromnih 200 četvornih metara, sva je u staklenim stijenama te ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice, a nalazi se na terenu od tri tisuće četvornih metara. Za usporedbu, njegovo bivše imanje protezalo se na četiri hektara i imao je nekoliko kuća.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nova kuća po holivudskim standardima taman je za samca ili par, a sve se više šuška kako je Bradova višemjesečna veza s Ines de Ramon, bivšom suprugom glumca Pauloa Wesleya, sve ozbiljnija.

image

Brad Pitt i Ines De Ramon početkom godine u meksičkom ljetovalištu Los Cabos

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 12:06