uređenje interijera

Od podstanarskog stančića stvorila je pravu malu žensku oazu

Blog je pokrenula kad je shvatila da na internetu ne nalazi ništa o načinima uređivanja unajmljenih stanova. Pokazalo se da taj problem muči i druge pa je blog brzo prerastao u njenu prvu knjigu.

Nakon godina stanovanja u podstanarskim stanovima u New Yorku, Chelsey Brown poželjela je podijeliti s drugima sve što je naučila i sve male trikove koji su joj pomogli da uredi taj životni prostor po svom. Tako je 2017. godine nastao njen blog City Chic Decor.

Danas je to preraslo u zajednicu sto tisuća ljudi koji na Instagramu prate savjete za uređenje podstanarskih stanova, ali i prate što je Chelsey promijenila u svom stanu.

Chelsey je izjavila da je blog pokrenula kad je shvatila da na internetu ne nalazi ništa o načinima uređivanja unajmljenih stanova.

Pokazalo se da taj problem muči i druge pa je blog brzo prerastao u njenu prvu knjigu Rented Style, objavljenu 2020. godine.

U međuvremenu, zbog svoje ljubavi prema vintage stvarima, počela je proučavati starine te ih nastoji vratiti ljudima u čijem su vlasništvu nekad bili.

Chelsey je ljubiteljica neutralnih boja, no ističe da je važno dodati im malo boje. Kad je riječ o dnevnoj sobi, to možete učiniti pomoću jastučića na kauču, manjih komada namještaja poput pomoćnih stolića, taburea ili manjeg stolca.

Linker
20. travanj 2024 00:53