Union Drvo Adria

Osmislite vlastiti dizajn stolaca i namještaja: U Zagrebu otvoren novi showroom

Jedan od regionalnih lidera u izradi vrhunskog namještaja Union Drvo, čiji asortiman krasi neke od vodećih svjetskih hotela, restorana i barova, otvorio je impresivan salon od više od tisuću metara kvadratnih u sklopu Family malla u Zagrebu.

Union Drvo, jedan od regionalnih lidera u izradi i opremanju HoReCa objekata i domova, prepoznat po izvrsnoj kvaliteti i unikatnom stilu namještaja, otvorio je salon u Zagrebu, u sklopu Family malla na Jankomiru. Na više od tisuću kvadratnih metara izložbenog prostora, možete razgledati i isprobati udobnost jedinstvene kolekcije stolaca, barskih stolaca, fotelja, sofa, baš kao i kvalitetu stolova, vitrina i drugih vrsta namještaja za opremanje interijera i eksterijera.

image
PROMO
image
PROMO

Novi showroom Union Drvo Adria jedinstveno je mjesto na kojem struka – arhitekti, dizajneri interijera i projektanti, ali i krajnji kupci te zaljubljenici u opremanje doma, mogu svoje ideje i zamisli realizirati u finalni proizvod. Union Drvo, naime, osim velikog izbora raznih modela namještaja nudi i impresivan izbor materijala, šavova te raznih oblika finalne obrade kako bi vaš namještaj bio jedinstven, a samim time i savršeno pristajao prostoru u koji će biti smješten.

image
PROMO
image
PROMO

"Vrhunska kvaliteta Union Drvo namještaja i tradicija od tri desetljeća, svrstava nas među vodeće brendove za opremu interijera i eksterijera. Naš namještaj možete naći na adresama nekih od najpoznatijih hotela, restorana i barova po cijelom svijetu. A naša jedinstvena prednost je ta što svaku vašu želju možemo realizirati do finalnog proizvoda. Time, uz kvalitetu, dobivate jedinstveni proizvod koji beskompromisno odgovara prostoru koji uređujete", istaknuo je vlasnik Union Drva, Aleksandar Helc prilikom svečanog otvorenja.

image

Sonja Kovač

PROMO
image

Vanja Halilović

PROMO

Odaberite omiljeni komad namještaja i oblikujte ga prema vlastitoj želji za udobnost doma, poslovnog prostora, vrta ili wellness zone. Union Drvo Adria projektni tim pomoći će vam da dođete do jedinstvenog rješenja čija će kvaliteta i estetika osigurati dugoročno uživanje u udobnosti i dizajnu prostora koji opremate.

Linker
24. travanj 2024 16:39