Oprosti dijete drago

Ovaj ZARA zidni kalendar za djecu želimo za sebe

Iako ćete ga pronaći među asortimanom za djecu popularnog highstreet brenda, tko kaže da je namijenjen samo za najmlađe?

Postoje te neke stvari koje nepotrebno "guramo" u šablone. Bilo da je riječ o mirisu koji brendiramo kao isključivo muški, kuharicama koje su a priori namijenjene ženama ili, pak, ovako jednom neodoljivom komadu koji može podići i vaš ured ili radni kutak kod kuće.

Iako je primarno namijenjen djeci jer, osim što je praktičan, služi i kao interaktivna igračka, sigurni smo kako će svidjeti i "velikoj djeci", odnosno odraslima. Ima nešto privlačno u tome da svaki dan pogledaš u ovako jedan zanimljiv komad ukrasa na zidu, poigraš se brojkama i obilježiš važan rođendan i zabavu ili događaj koje ne želiš propustiti.

Stoga, ako se ZARA kojim slučajem pri kreiranju ove igračke vodila time da osim dječjih zadovolji i potrebe odraslih - nije pogriješila. Barem se nama tako čini. Uostalom, procijenite sami.

Zara kalendar izrađen od drveta

Igračka kalendar izrađena je od drva. Ploča ima različite interaktivne dijelove za zabavan i zanimljiv način označavanja ploče. Potiče učenje dana u tjednu, mjeseci i godišnjih doba.

269 KN/35,70 €

image

Ovaj je kalendar u potpunosti napravljen od drveta

ZARA
image

Nježno je plave boje s točkicama u tamnijoj nijansi

ZARA
image

Na njemu možete obilježiti i rođendane te proslave

ZARA
image

U vrećici ćete pronaći oznake za mjesece, dane, godišnje doba

ZARA
image

Iako je prvenstveno napravljen za djecu, toliko nam se dopada da ćemo ga nabaviti sebi

ZARA

Linker
14. travanj 2024 08:50