Zavirite unutra

Ovakav luksuz niste vidjeli: Kylie Jenner prodaje vilu i očekuje brutalnu zaradu

Par je luksuzno zdanje kupio 2018. za 13,5 milijuna, a sada ga prodaju za 21,9 milijuna dolara.

Kylie Jenner i Travis Scott prodaju svoje luksuzno zdanje na Beverly Hillsu za 21.9 milijuna dolara. Sestrama Kardashian i njihovoj majci zajednička je strast prema kupovanju luksuznih nekretnina, zajednički ih imaju više od 20, razbacanih diljem južne Kalifornije.

No, s vremena na vrijeme, ove milijarderke vole nešto i prodati, tako se Kylie odlučila riješiti jednog od svojih rezervnih domova. Objekt koji je izgrađen u stilu europskih modernističkih vila, kvadratno zdanje čistih linija smješteno je u planinama iznad Beverly Hillsa, u kvartu Benedict Canyon. Prostrana vila od 3000 četvornih metara ima osam potpuno opremljenih kupaonica i dvije ‘pudraonice‘.

image

Kylie Jenner i Travis Scott prodaju vilu na Beverly Hillsu

MLS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Kuća je građena u europskom stilu

MLS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Uz brojne luksuzne sadržaje ima i bazen

MLS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ako uspiju dobiti željeni iznos, ova će vila ostvariti impresivnu zaradu Jenner i Scottu, koji su je 2018. zajedno platili 13,5 milijuna dolara. Par je upisan u vlasništvo 50/50. Zdanje je smješteno u tihoj, slijepoj ulici, na ulazu ima toranj za čuvanje, kao i razrađen sistem nadzora.

Kuću okružuje njegovan vrt, a specifično za ovu vrstu građevina su velike staklene stijene i prozori koji se pružaju cijelom dužinom prostorija. Uređena u neutralnim i zemljanim tonovima, vila ima hrastove podove, uvozni kamen i mramor. Kuhinja je izrađena od bijelog mramora i crnih fronti, na nju se nastavlja soba za doručak i walk-in smočnica. Osim toga uređena je i službena blagovaonica, koja se puža i na terasu.

image

Ovo je Jenner i Scottu rezervna kuća

MLS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
MLS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glavna spavaća soba ima i dio za boravak kao i privatni balkon s pogledom i na grad te na kanjon. Postoje dvije glavne kupaonice, barem jedna s raskošnom kadom i televizorom, dva walk-in ormara, kamin te vanity/glam soba u kojoj bi se Jenner glamurizirala uz pomoć svog tima profesionalnih šminkera.

U kući postoji još šest dodatnih spavaćih soba, svaka ima svoju kupaonica. Jedna od njih je dječja soba za njihovu kći Stormi Webster.

image

Vila je uređena u neutralnim i zemljanim bojama

MLS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Kuća ima i crne ‘dramatične‘ detalje ili površine

MLS// BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim spavaonica i kupaonica nekretnina je uređena i luksuznim sadržajima poput - kino dvorane, sobe za bilijar s mramornim šankom, lounge, obiteljska soba, garaža za tri automobila te dnevni boravak s kaminom, taj prostor ima izlaz na bazen.

Jenner uz ovu kuću ima i brojne druge nekretnine: zdanje na Hombly Hillsu od 36 milijuna dolara, prazan teren od 15 milijuna dolara, a trenutno gradi dvorac za odmor u pustinji u La Quinta’s Madison Clubu.

image

Kuhinja je kombinacija crnih fronti i površine od bijelog mramora

MLS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Od 2016. ovoj kozmetičkoj mogulici glavna rezidencija je luksuzna vila u Hidden Hillsima. Scott pak ima zdanje u Brentwoodu u vrijednosti 23 milijuna dolara.

image

Kylie Jenner i Travis Scott

MACIEL-NGRE/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 02:46