RAZIGRANE BOJE

Proljeće je pred vratima: Komadi iz nove kolekcije H&M Home razvedrit će baš svaki dom

Tradicionalni uskršnji ukrasi u ovoj su kolekciji predstavljeni u novom ruhu, a linija porculanskog posuđa nas je posebno osvojila.

Iako nas od prvog dana proljeća dijeli još mjesec dana, to ne znači da u svoj dom već sada ne možemo unijeti dašak vedrine uz razigrane motive i boje. Nova H&M Home kolekcija donosi nam upravo to - puno pastelnih boja, živopisnih printeva i slatkih komada koji će baš svaki prostor učinit veselijim.

image

Uskršnji viseći ukrasi

H&M HOME
image

Pribor za jelo i podložak

H&M HOME
image

Stalak za desert

H&M HOME
image

Mala staklena vaza

H&M HOME

Tradicionalni uskršnji motivi u ovoj su kolekciji dobili novu dimenziju zahvaljujući zanimljivim staklenim visećim privjescima kojima možete ukrasiti cvjetni aranžman. Tu su i nezaobilazni zečići te postolja za jaja na kojima uz koje će pisanice zasjati u sasvim novom ruhu.

image

Porculanska zdjela i srednji tanjur

image

Vaza i svjećnjak

H&M HOME
image

Tepih od mješavine vune

H&M HOME

Posebno je upečatljiva kolekcija porculanskog posuđa oslikanog motivima voća u žarkim bojama, koja sadrži desertne, srednje i duboke tanjure. Uređenje stola odlično će upotpuniti i podlošci raznovrnih boja, kao i zanimljive vaze i svjećnjaci s visokim svjećama.

image

Porculanski držači salveta i kartica, stalak za jaje, kutija za jaja

H&M HOME
image

Pribor za jelo i podložak

H&M HOME
image

Desertni tanjurići od porculana

H&M HOME
image

Satenska posteljina

H&M HOME

Čini se kako se po pitanju tekstila H&M okrenuo prvenstveno prirodnim materijalima, a u kolekciji se ističu tepisi od mješavine vune geometrijskih i apstraktnih uzoraka. Osvojile su nas i klasični satenski kompleti posteljina, koji dolaze u nekoliko nježnih nijansi, od pastelne plave do neutralne bež.

Linker
25. travanj 2024 10:57