doza interijera

Stan Katarine Petrović minimalistički je raj

Ono što je zanimljivo jest da se unatoč prilično jednostavnom uređenju Katarina voli igrati s namještajem.

Katarina Petrović poznato je streetstyle lice skandinavskih Tjedana mode. Godinama živi u Oslu, a kao što se da primijetiti iz njenog imena, porijeklom je s ovog područja, točnije iz Srbije.

Katarina je i uspješna influencerica, koja je svoje pratitelje osvojila svojim minimalističkim stilom s pomakom. Iako se najčešće drži crne i bijele boje, Katarinu je nemoguće ne primijetiti jer uvijek bira zanimljive i bi neobične modne dodatke.

Minimalizam je njen stil i kad je riječ o uređenju doma kojeg dijeli s partnerom Belminom Keranovićem i sinčićem Issom, a u kojem će im se uskoro pridružiti i malena djevojčica. Naime, Katarina je u drugom tromjesečju trudnoće.

Ono što je zanimljivo jest da se unatoč prilično jednostavnom uređenju Katarina voli igrati s namještajem. Tako je ovih dana promijenila kauč u dnevnom boravku te izabrala moderan obli model.

Oni koji je prate primijetit će s vremena na vrijeme da je promijenila raspored namještaja u prostoriji, kao što to i samo često radimo.

Možda najzanimljivija prostorija njenog stana jest kuhinja s blagovaonicom. Stilistica je izabrala metalnu kuhinju kojun je ukrasila metalnim tanjurima na zidu, a kontrast joj čine stol i stolice od masivnog drveta.

Kad je riječ o sobi, stvari su još jednostavnije. Krevet, slika, lampa, stolac i ormar sve je što Katarini i Belminu treba u toj prostoriji.

Linker
25. travanj 2024 22:18