JEDINSTVEN KOMPLEKS

Studjio Boutique Factory otvorio je svoja vrata: Nova oaza za ljubitelje dizajna interijera

Pet godina od prve tapete, Josipa Maras predstavila je jedinstven showroom u Zagrebu.

U Zagrebu je svečano otvoren Studijo Boutique Factory, oaza umjetnosti s potpisom Josipe Maras. Riječ je o jedinstvenom kompleksu koji pruža zaljubljenicima u interijere priliku doživjeti autentično iskustvo stvaranja i proizvodnje zidnih tapeta.

image

Josipa Maras i Tarik Filipović

INO ZELJAK

Josipa Maras, vizionarka koja potpisuje nagrađivani dizajn tapeta, imala je cilj stvoriti ugodno poslovno iskustvo za arhitekte i dizajnere te osigurati zadovoljstvo rada iza kulisa. Na taj način, klijenti diljem svijeta imaju priliku osobno doživjeti autentičnost kreativnog izričaja ove umjetnice, inovativan pristup razvoju proizvoda, visoku kvalitetu materijala te ekološke procese održivosti.

image
INO ZELJAK
image

Josipa Maras

INO ZELJAK

"Studio se razvija i raste nevjerojatnom brzinom. U posljednje tri godine svakodnevno smo morali raditi nove iskorake po pitanju kapaciteta. Imala sam potrebu napraviti jedinstveno mjesto u kojem će naši klijenti iz prve ruke moći vidjeti i doživjeti cjelokupni proces stvaranja tapeta, ući u našu proizvodnju i sudjelovati u kreiranju interijera s potpisom umjetnosti", izjavila je Josipa.

image
INO ZELJAK

Studijo tapete odlikuju se autentičnošću i bezvremenskom umjetnošću. Svaka tapeta pažljivo je osmišljena i oslikana rukom. Tržištu su se predstavili personaliziranim tapetama, a među prvima u regiji predstavili su vodootporne tapete. Godine 2022. godine cjelokupan proizvodni proces stavili su pod isti krov i pokrenuli prvu hrvatsku tvornicu zidnih tapeta.

image
INO ZELJAK
image
INO ZELJAK

"Kada vidim kako naše zidne tapete žive sreću domova diljem svijeta, znamo da smo ostvarili svoju misiju. Danas, nakon pet godina od prve Studijo tapete, iznimno sam ponosna što smo u Hrvatskoj stvorili još neviđen poslovni kompleks - jedinstveno mjesto susreta koje slavi umjetnost i ljepotu življenja", zaključila je Josipa Maras.

image
INO ZELJAK
Linker
17. travanj 2024 08:14