DJEČJI SVIJET

Tražite osvježenje za dječju sobu? Oduševit će vas ove tapete

Dizajnerica Josipa Maras predstavila je novu kolekciju dječjih tapeta čija je zvijezda tapeta Strip koja nosi poruku koja podiže raspoloženje i gradi samopouzdanje kod djece.

Za postizanje idealnog sklada u uređenju doma, važno je posvetiti pažnju svakoj prostoriji. Dječje sobe su posebna mjesta gdje se rađaju snovi i gradi budućnost, stoga predstavljaju izazov za dizajnere kad je u pitanju usklađivanje s ostatkom interijera. Tom izazovu u potpunosti je odgovorila nova dječja kolekcija Studijo tapeta koja je svojim autentičnim dizajnom već osvojila srca roditelja i mališana diljem zemlje.

image

Zekani

image

Ljudovi

Nova dječja kolekcija ispunjena je maštom. Bajkoviti motivi, razigrane životinje, pastelne boje i edukativne poruke u trenu pretvaraju dječju sobu u inspirativno okruženje za rast, igru i učenje. Tapete odišu svježinom, kreativnošću i dječjim maštarijama. Ovaj pristup stvaranju dizajna nadahnut je ljubavlju prema prirodi i željom za stvaranjem poticajnog okruženja za djecu.

“Kolekcija je plod pažljivog osluškivanja dječjih želja. Odlučila sam se za razigrane šumske životinje jer mi se učinilo pomalo nepošteno crtati dinosaure pored svih tih bajkovitih stvorenja. Ovog puta kolekciji smo dodali edukacijski karakter kroz poruke koje osnažuju vlastitu osobnost kod djece potičući ih da svijetom šire dobrotu i rastu duhom”, izdvojila je Josipa Maras, osnivačica tvrtke Studijo Wallart.

image

Patke i guske

Zvijezda ove kolekcije je tapeta Strip koja svojom originalnošću osvaja na prvu. Strip predstavlja pravu umjetničku galeriju ilustracija koje se međusobno nadopunjuju i stvaraju priču. Svaka od ilustracija nosi poruku koja podiže raspoloženje i gradi samopouzdanje kod djece, podsjećajući ih na važnost pozitivnih misli i osjećaja. Uz zanimljiv umjetnički izričaj, njen edukativni karakter dodatno stvara poticajno okruženje za rast i razvoj djece.

image

Strip

“Kolekcija slavi bogatstvo različitosti. S naglaskom na stvaranje potpuno jedinstvenog i personaliziranog prostora, svaki dizajn u kolekciji jednostavno se prilagođava prema preferencijama roditelja i djece. Naš cilj je da ovom kolekcijom probudimo maštu i inspiraciju za stvaranje novih uspomena. Svako dijete nosi u sebi vlastiti identitet i posebnost stoga želimo da i svijet oko njih odražava njihovu individualnost i jedinstvenu osobnost”, zaključila je Josipa Maras.

Linker
31. listopad 2023 20:19