Na prodaju

Useljavamo se odmah! Zavirite u kuću Bradleyja Coopera koja ostavlja bez daha

Holivudski glumac odlučio je prodati svoj prvi dom: prekrasno zdanje kupio je 2004. po puno povoljnijoj cijeni.

Lokacija - Los Angeles, Kalifornija, četvrt - Venice. Tamo se nalazi dom kojeg je glumac Bradley Cooper kupio prije 19 godina, što je bila njegova prva nekretnina, a sada se odlučio oprostiti od nje te dom oglasio za prodaju za 2,4 milijuna dolara. Kako navode strani mediji, bungalov u rustikalnom stilu kupio je 2004. za 1,1 milijuna dolara.

Fotografije otkrivaju predivan interijer kuće glumca filma "Zvijezda je rođena"- s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i puno prirodnog svjetla koje prodire u interijer kojim prevladavaju neutralni tonovi i drveni elementi, jedino što nam se više sviđa od prostorija je veliki vrt okružen zelenilom i raslinjem koje obavija i stupove vrta, a u kojem se nalazi prostor za opuštena druženja uz ugrađeni roštilj. Kamin i jacuzzi još su neke prednosti ove luksuzne nekretnine, a agentica za nekretnine Diana Braun ističe kako je ovaj dom savršen za kupce koji su u potrazi za opuštenom atmosferom te kalifornijskim načinom života uz plažu i ocean.

image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA
image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA

Velika spavaća soba vodi u blagovaonicu i suvremeno uređenu kuhinju koje je dio i betonski šank za doručak. Dnevni boravak ima kamin i francuska vrata koja vode u spomenuto dvorište, dok je kupaonica uređena u tonovima terakote i čini se kao sjajno mjesto za spa užitke. Kupac nekretnine za sada nije poznat, iako, čini se da neće dugo stajati u oglasniku.

image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA
image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA
image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 09:33