KREATIVNI DOM

Uz novi broj Glorije inspirirajte se za uređenje interijera

Na više od 100 stranica Kreativni dom donosi pregršt ideja, savjeta, inspiracija i shopping prijedloga, a možete ga pronaći uz novi broj Glorije.

Kako urediti svoj dom za 2024. godinu, kako stvoriti cozy&warm ugođaj, ali i ideje za uređenje za Božić te idealne darove možete pronaći u božićnom izdanju magazina Kreativni dom koji dolazi uz novi broj Glorije. U magazinu Kreativni dom čekaju vas trendovi za slavljeničku sezonu pa je preporuka za kraj 2023. da u svoje domove unesemo kombinaciju bijele, zlatne i ružičaste boje, čime ćemo u dom unijeti romantiku i eleganciju.

image
PRESS

Poznato je da svaki prostor ima neku svoju energiju, a na to utječu i boje koje su u njemu zastupljene. Dobra kombinacija boja učinit će da se osjećamo dobro, poticajno i slobodno.

Kako upotpuniti prostor u kojem svakodnevno boravimo, kako se poigrati s kontrastima i teksturama u interijeru, ideje za brzinske i efektne makeovere doma, spajanje ljepote i funkcionalnosti, samo su neki od savjeta novog broja Kreativnog doma.

Na više od 100 stranica Kreativni dom donosi pregršt ideja, savjeta, inspiracija i shopping prijedloga uz zanimljive članke. Potražite ga u svim Lesnina XXXL trgovinama i na Lesnina.hr, a moguće ga je pronaći i na kioscima uz novi broj časopisa Gloria.

image
PRESS
Linker
09. studeni 2023 15:19