dom iz snova

Za renovaciju stana potrošili su skoro dva milijuna kuna, rezultat je fantastičan

Lani u kolovozu influencerica Kenza Zouiten Subošić pohvalila se da je kupila novi stan u centru grada. Iako se renovacija oduljila i koštala je više nego što su mislili, rezultat je odličan.

Prije točno godinu dana švedska influencerica Kenza Zouiten Subošić i njen suprug Aleksandar Subošić kupili su stan iz svojih snova u centru Stockholma.

Dotad su četiri godine živjeli u manjem stanu u istom kvartu, no nakon što su postali roditelji dvojice sinova, shvatili su da je vrijeme da potraže dodatne kvadrate.

Kenza je u kolovozu prošle godine pokazala stanje stana koji su kupili te otkrila da je pred njima ekstenzivna renovacija. Ona se protegnula na osam mjeseci te se obitelj Subošić u svoj novi dom uselila tek u travnju ove godine.

Otada Kenza rado s pratiteljima dijeli divne kutke svog doma, a priznala je da ih je sama renovacija koštala daleko više nego što su se nadali.

"Vrlo rano postalo nam je jasno da ćemo probiti budžet. Mislili smo potrošiti 1,5 milijuna kruna (milijun kuna), što je dvostruko više nego što smo potrošili na naš prvi stan, koji je bio puno manji. Nismo još sve platili, no mislim da ćemo na kraju potrošiti milijun krona više (700.000 kuna) No to je investicija), napisala je u svibnju ove godine.

Kao što se može vidjeti, Kenza i suprug ljubitelji su klasičnog dizajna, svijetlih boja, mramora i štukatura, a posebnu pažnju posvetili su izboru rasvjetnih tijela. Zasad stan nije u potpunosti opremljen po njihovoj želji jer im nije stigao namještaj za blagovaonicu.

Ovako bi ona trebala izgledati kad stignu željeni komadi.

Pogledajte ostale fotografije:

Linker
23. travanj 2024 16:48