PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Novi dom

Zavirite u novu kuću Kendall Jenner

Slavna manekenka otvorila je vrata svog novog doma u Los Angelesu, puno skromnijeg od onih u kojima žive njezine sestre Kim, Khloe, Kourtney i Kylie te otkrila koliko voli umjetnost i starine.

Slavna manekenka otvorila je vrata svog novog doma u Los Angelesu, puno skromnijeg od onih u kojima žive njezine sestre Kim, Khloe, Kourtney i Kylie te otkrila koliko voli umjetnost i starine.

Zahvaljujući francuskom AD magazinu, obožavatelji slavne manekenke Kendall Jenner mogu zaviriti u unutrašnjost njezine nove kuće u Los Angelesu. Najdiskretnija članica slavne reality obitelji Kardashian pokazala je da se njezin ukus bitno razlikuje od slavnijih, pompoznih sestara koje obožavaju raskoš pa je njezina kuća uređena puno toplije i jednostavnije od onih kojima se hvale njezine sestre.

Kuća je i mnogo skromnijih gabarita, a u njoj prevladavaju zemljani tonovi te uređenjem podsjeća na starinsku mediteransku vilu koju bi se lako moglo smjestiti negdje u Toskanu ili Provansu. Video šetnja kroz kuću otkriva da Kendall voli umjetnine i starine, a izuzetno je ponosna na umjetničku instalaciju pod nazivom "Škorpion" američkog umjetnika Jamesa Turrella, poznatog kao jednog od članova umjetničkog pokreta Svjetlo i prostor. U kući kao eksponat Kendall ima i stara oslikana vrata nabavljena u Italiji. Naravno ima i sobu čije zidove krase naslovnice svjetskih magazina na kojima se nalazi ona, a otkrila je i da voli slikati pa je jednu sobu posvetila svom hobiju. Centralno mjesto u toj sobi zauzima veliki slikarski štafelaj.

image

Kendall Jenner s mlađom sestrom Kylie Jenner koja puno više voli luksuz

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Priznala je daš nema slikarskog talenta, ali je to jedan od načina za opuštanje. Zanimljiva je i blagovaonica u kojoj se nalazi stari drveni stol kojeg je zatekla u kući kada ju je kupila pa je uz njega stavila i različite stare stolice koje pronašla u second hand dućanima. Kuća je puna slika, ali i obiteljskih fotografija, a najdraža prostorija joj je kuhinja koju najviše koristi. Otkrila je da ju je boravak u ovoj kuhinji natjerao da počne kuhati. To joj je, naime, omiljeno mjesto za druženje s prijateljima, jer je u kuhinji uvijek najzabavnije.

Linker
26. travanj 2024 15:02