markforhm.com
LIMITIRANA KOLEKCIJA

Osnivač Facebooka, milijarder, filantrop, a sada i stilska ikona. Mark Zuckerberg udružio je snage s popularnim švedskim high street brendom H&M i predstavio svoju prvu modnu kolekciju.

Limitirana kolekcija sastoji se od jednih traperica i sedam basic majici sive boje, a ime joj je “Jedna stvar manje o kojoj moram ujutro razmišljati”. Kolekcija je inspirirana Markovim vjerovanjem da i donošenje najjednostavnijih odluka (poput što ćemo odjenuti ili doručkovati) troši energiju i ometa nas u obavljanju važnijih stvari.

Povodom suradnje danas (1. travnja, na Međunarodni dan šale) pokrenuta je stranica markforhm.com na kojoj možete vidjeti minimalističku kolekciju, a pozvani ste i da uz #markforhm otkrijete osnivaču Facebooka kako vam njegova kolekcija pomaže da budete bolje fokusirani.

Iako je logo švedskog brenda na cijeloj stranici, nije sigurno tko stoji iza ove prvoaprilske šale jer H&M nije ništa objavio na službenim Twitter i Facebook profilima. U svakom slučaju neki su se dobro nasmijali, a drugi zažalili što se radi samo o šali.

Linker
18. travanj 2024 09:00