REUTERS
BARBIE FILM

Amy Schumer je odustala - ipak neće glumiti Barbie

U novom filmu o najpoznatijoj lutki na svijetu Amy Schumer je trebala glumiti legendarnu Barbie, ali sada se odlučila povući iz projekta.

"Unatoč najavama, neću moći odigrati tu ulogu i jako mi je žao zbog toga. Razlog je pretrpan raspored koji nikako ne mogu uskladiti. Strašno mi je žao, Sony i Mattel su bili divni partneri i film tako mnogo obećava. Osjećam se loše zbog ovoga, ali se iskreno veselim pogledati film na velikom platnu." – izjavila je Schumer za Variety.

Produkcija filma o legendarnoj Barbie trebala je započeti 23. lipnja ove godine, ali nakrcani poslovni raspored Amy Schumer uključuje veliku promotivnu turneju njezine nove komedije "Snatched" koja u kina dolazi u svibnju. Također, počinje joj snimanje filma "She Came to Me" u kojem joj je partner Steve Carell.

Ovo odustajanje od uloge donijet će velike probleme za Sony budući da se, zbog već pokrenute marketinške mašinerije i proizvodnje specijalne promotivne linije igračaka, moraju držati unaprijed dogovorenog datuma objave – 29. lipnja 2019.

"Poštujemo i podržavamo Amynu odluku, a sve novosti o glumačkoj ekipi javit ćemo uskoro" – izjavili su iz Sonyja.

Sony je za film bio naručio tri različita scenarija, a odlučio se za onaj koji je napisala Hilary Winston, a koji daje suvremeni pogled na ljepotu, feminizam i identitet.

Linker
19. travanj 2024 00:31