Profimedia / The Libertines su na svojem službenom Twitter profilu zatražili pomoć fanova i njihove prijedloge za novi dokumentarac koji o bendu snima BBC 4.
ROCK HEROJI NA FILMU

BBC4 priprema dokumentarac o Libertinesima

The Libertines su na svojem službenom Twitter profilu zatražili pomoć fanova i njihove prijedloge za novi dokumentarac koji o bendu snima BBC 4.

“Ekipa s programa BBC4 radi dokumentarac o nama i potrebna im je vaša pomoć, uključite se putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.“ – pisalo je u tweetu koji je zaniteresirao obožavatelje benda.

Inače, ovo neće biti prvi dokumentarac o Peteu Dohertyju i njegovoj londonskoj družini. Film “There Are No Innocent Bystanders” objavljen je 2011. godine, a režirao ga je fotograf Roger Sargent. On je napravio i kratki film koji je pratio bend na Tajlandu za vrijeme snimanja njihovog trećeg albuma.

Dodatnih informacija o novom dokumentarcu koji radi BBC4 još nema, ali nema sumnje da ćemo iz njega doznati poneku novost o ovim indie rock herojima.

Linker
16. travanj 2024 09:11