Promo
Vruće ljeto uz novi hit

Colonia nas vraća u uzbudljive '80-e divljom vožnjom, vrelim dodirima i energičnim zvukom

Novi spot za pjesmu "Doza" grupe Colonia upalite na velikom ekranu i pojačajte do maksimuma! Scene divlje vožnje, hoda po rubu nebodera i seksipilne pjevačice Ivane Lovrić u zagrljaju tetoviranog mladića, dostojne su hollywoodskog blockbustera, a zarazni zvuk 80-ih definitivno će vam popraviti raspoloženje.

Boris Đurđević, autor čije je ime već desetljećima sinonim za hitove, na novom singlu koketira sa synth-popom i vraća nas u svevremenske 80-e, a Ivanin vokal pršti energijom zbog koje ćete "Dozu" slušati na repeatu.

"Odrastao sam na glazbi 80-tih i ovo je pjesma koju sam s velikim guštom napravio. Drago mi je da su i reakcije publike super. Scene brze vožnje, hodanja po rubu zgrade i romanse između Ivane i manekena su dodatno podigle pjesmu. Hvala Bogu da se ja nisam morao pipkat s nikim, ne bih smio doći kući!", izjavio je Boris, autor i producent Colonije.

Promo
Scene brze vožnje, hodanja po rubu zgrade i romanse između Ivane i manekena su dodatno podigle pjesmu.

Njegova supruga Valerija, kaže, nije ljubomorna no ipak se ne bi usudio napraviti takav eksperiment.

"Moj dečko nije ljubomoran, zato sam ja glavni vokal, a ne ti!", dodala je kroz smijeh Ivana koja je pak svom dečku, čim je postala nova pjevačica popularne grupe, odmah postavila pravila igre.

Užarena atmosfera

Za spot koji uključuje filmsku animaciju zaslužan je redatelj Dario Radusin koji je na njemu mjesecima studiozno radio kako bi nam donio scene jurnjave kroz velegrad, driftanja i hodanja po rubu nebodera, a ionako užarenu atmosferu, u spotu su strastvenim dodirima podigli sama Ivana i maneken Sandro Stanojević.

Promo
Ivana je uz Borisa otkrila čaroliju glazbe osamdesetih.

"Ovo mi je bio prvi put da snimam takve scene pa smo se prvo pola sata smijali, a tek onda počeli ozbiljno snimati. Sandro je jako simpatičan, pa mi nije bio problem opustiti se", kaže Ivana i dodaje da ju je ova pjesma oduševila, baš kao i Colonijine fanove koji joj ne prestaju slati poruke podrške. Iako se 80-ih još nije bila ni rodila, Ivana je uz Borisa otkrila čaroliju glazbe tog desetljeća te je uživala u snimanju pjesme i spota.

S obzirom da je pandemija koronavirusa prorijedila nastupe svim izvođačima, pa tako i Coloniji, Boris i Ivana su iskoristili priliku da porade na novim singlovima.

"Naša publika na koncerte ne dolazi sjediti, nego plesati, pa jedva čekamo da se situacija normalizira i da se opet vidimo na nastupu. A do tada fanovima Colonije mogu obećati novi studijski album i to krajem ove ili početkom sljedeće godine", zaključio je Boris.

Čitajte i:

Za umjetnike diljem svijeta: Poznata hrvatska pijanistica prazni ciparski teatar napunila čarobnim zvucima

Predivni Brijuni bili su savršena kulisa za novi spot Stjepana Hausera

Mia Negovetić progovorila o nedavnom porazu: 'Bilo je kako je moralo biti, ne žalim'

Hvalevrijedan projekt Lisinskog: Glazba velikih zvijezda dostupna je samo jednim klikom

Estrada u borbi za opstanak, Nina Badrić otkriva: 'Čini mi se da smo zaboravljeni i osuđeni na propast'

Linker
19. travanj 2024 16:53