Jubilarno izdanje

Gloria vas vodi na Seasplash Festival! Opušteno ljeto na prekrasnom rtu Martinska kod Šibenika

Ovogodišnji Seasplash Festival održat će se od 14. do 17. srpnja na lokaciji Martinska kraj Šibenika, a Gloria.hr vam poklanja dva puta po dvije ulaznice na festival.

Za manje od mjesec dana čeka nas jubilarno 20. izdanje jednog od najdugovječnijih nezavisnih festivala u regiji - Seasplash Festivala. Ovo slavljeničko izdanje posjetitelji, glazbenici i umjetnici proslavit će na najbolji mogući način - uz ples, familijarnu atmosferu i pozitivne vibracije na jednoj prekrasnoj lokaciji rta Martinska kod Šibenika u trajanju od 14. do 17. srpnja 2022. Gloria.hr poklanja 2 x 2 festivalske ulaznice svojim čitateljima koji žele ovakav nezaboravan ljetni provod.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 16. do 27. lipnja 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dvoje dobitnika po dvije festivalske ulaznice za 20. Seasplash Festival, objavit ćemo na Instagramu u ponedjeljak 27. lipnja iza 12 sati.

Pravila nagradnog natječaja: Gloria vas vodi na 20. Seasplash Festival!

Posjetitelji Martinske će u četiri dana moći birati između tri pozornice na kojima će nastupiti 35 raznih izvođača, a kako su najavili organizatori i ove godine žanrovski će šarati između bassne muzike unutar koje donose premijerne nastupe raznih bendova, live act-ova i DJa.

image

Aklea Neon nastupa na 20. Seasplashu

PRESS

Čitajte i: Na glavnoj pozornici: Aklea Neon na Seasplashu prvi puta predstavlja ženski bend na festivalu

"Ove godine nas čeka 20. izdanje za koje pripremamo poseban slavljenički program", najavili su organizatori iz Pozitivnog ritma koji su pripremili impresivan glazbeni i popratni program koji će se odvijati kao i svake godine tijekom četiri dana ispunjena plesom i zabavom, radionicama i gostovanjima.

image

U sklopu festivala organiziraju se brojne radionice.

IVAN BUVINIC

Imena izvođača predvode legendarni Macka B uz pratnju The Roots Ragga Benda, potom francuski dub digitalci O.B.F., engleski Reggae Roast uz pratnju Natty Campbella te još 30-tak imena među kojima svakako treba skrenuti pozornost na prepoznatljiv sub-reggae Antenata, vilu rime i beata Akleu Neon, dancehall/roots bend One Dread, poetski dub Kali Fat Duba, kao i Anja G. & Dr.Obi, lokalne hip hop prvake Hram, svjetsku atrakciju Egolessa i regionalnog prvaka Hornsman Coyotea uz veliku plejadu ostalih imena. Cjeloviti line up je moguće pogledati ovdje! Ako vas zanimanju najnovije informacije o programu, smještaju, ulaznicama, mogućem volontiranju i ostalim aktualnostima sa Seasplash Festivala zapratite njihove društvene mreže.

"Seasplash obožavam oduvijek, jer volim taj Reggae i dub zvuk, to mi je jako blisko i puno sam ludih trenutaka imala kao posjetitelj na festivalu i jedva čekam taj trenutak da ja i cure omogućimo to što sam ja od Seasplasha dobivala. Inače zapravo cilj moj okupljanja all-girl benda je bio da dobivamo glavne pozornice na festivalima tako da je Seasplash sada prvi od tih i ne možemo biti sretnije. Cilj je postignut", rekla je Dorotea Zovko, poznatija kao Aklea Neon, jedna od izvođačica na ovogodišnjem festivalu.

Čitajte i: Donosimo veliki vodič ljetnih festivala: Evo gdje ćete slušati glazbu i plesati do jutra

Linker
19. travanj 2024 13:09