REUTERS
OSCAR 2017.

Jimmy Kimmel otkriva što možemo očekivati na dodjeli Oscara

Kako se bliži noć dodjele najvažnije filmske nagrade, tako je sve veći pritisak na voditelju Jimmyju Kimmelu i svi se pitaju što nam je komičar i glumac pripremio za ovu posebnu večer.

Zvijezdi vlastitog talk-showa "Jimmy Kimmel Live!" ovo će biti voditeljski debi na Oscarima, a vrlo važan angažman stiže nakon što je oduševio kao voditelj ovogodišnjih Emmyja. U razgovoru za Hollywood Reporter otkrio je da se na dodjeli može očekivati "nešto hrane, plesa, političke šale i govori i nastavak njegovog podbadanja Matta Damona."

Kada je jesenas vodio dodjelu Emmyja, dječje zvijezde iz serijala "Stranger Things" su publici podijelile sendviče, a nešto slično kani ponoviti i ovaj put. "Opet ću morati pronaći neki način da nahranim publiku jer čovjek ogladni. To su dugačka tri i pol sata ako ne možeš nešto prigristi" – izjavio je Kimmel.

Rekorder po broju nominacija je "La La Land", a još nije poznato hoće li Kimmel ponoviti nešto slično onome što je učinio Jimmy Fallon na dodjeli Zlatnih globusa kada je u najavi otplesao uvodnu scenu iz filma. Čini se da ipak možemo očekivati neku vrstu glazbenog performansa. "Ne želim biti previše konkretan oko toga što ću učiniti, ali ja sam poznat po svojem pjevanju i plesanju. Dakle, pjevat ću i plesati" – kroz smijeh je najavio Kimmel.

Upitan o tome koje će biti (političke) teme njegovih šala i hoće li i se i dodjela Oscara pretvoriti u političku pozornicu, Kimmel je odgovorio – "Mislim da će se taj tjedan već pojaviti neka nova ludost o kojoj će svi govoriti pa će to poprilično odrediti smjer mojih šala. To su odluke koje ću donijeti na sam dan dodjele ili najranije dan ranije, ovisno o tome koliko bude materijala i na koji mu način mogu pristupiti."

Linker
19. travanj 2024 23:37