Profimedia, TEMP Rex Features
Izazovna uloga

Konačno je odlučeno: Znamo tko će glumiti princezu Dianu u popularnoj seriji 'The Crown',

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja, producenti serije su za ulogu princeze Diane izabrali mladu glumicu bez mnogo prijašnjeg glumačkog iskustva.

Mlada glumica Emma Corrin dobila je jednu od najzanimljivijih i najizazovnijih uloga - onu princeze Diane. Iako iza sebe nema značajnije uloge, upravo će ona utjeloviti Dianu Spencer u popularnoj seriji 'The Crown' koja se na Netflixu vrti od 2016. te ima dvije sezone.

Tvorac serije Peter Morgan na castingu je odmah bio oduševljen Emmom i njezinim glumačkim sposobnostima. "Emma ima briljantan talent koji nas je odmah očarao. Osim nevinosti i ljepote koju je imala Diana, Emma je pokazala kako će se izvrsno snaći u predstavljanju žene koja je od anonimne tinejdžerke postala ikona njezine generacije", rekao je Morgan.

Emma će se seriji pridružiti tek u četvrtoj sezoni, dok će se nadolazeća treća fokusirati na djelovanje britanskog premijera Harolda Wilsona od 1964. do 1970. i 1974. do 1976. godine. "Jako sam uzbuđena i čast mi je utjeloviti Dianu u četvrtoj sezoni. The Crown obožavam od prve sezone i moram priznati da mi je malo surealno što ću se pridružiti seriji. Princeza Diana je bila ikona i ostavila dubok trag na svijet koji nas još uvijek inspirira. Potrudit ću se prikazati je kako zaslužuje!", izjavila je vidno oduševljena Emma.

Prince Charles, Prince of Wales, and Diana, Princess of Wales, visit Washington DC. 
At a dinner in Washington DC hosted by the British Ambassador Sir Oliver Wright 
Diana is wearing a dress by Murray Arbeid. Her tiara was a wedding present from the Queen., Image: 189278669, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@photoshot.com  London: +44 (0) 20 7421 6000  Florida: +1 239 689 1883  Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPPA News
Profimedia, UPPA News

Glumica koja je tek završila studij glume na Cambridgeu, ove će godine debitirati i u feminističkoj drami Misbehaviour uz bok glumici Keiri Knightley, a imala je gostujuću ulogu u britanskoj detektivskoj drami "Grantchester".

Linker
24. travanj 2024 02:49