JO DAVIDSON/SHM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Novi album

Kylie Minogue ima odličan novi single kojim najavljuje dugoočekivani album!

Australska kraljica popa najavila je svoj 16. studijski album "Tension".

Australska kraljica popa najavila je svoj 16. studijski album "Tension".

Kylie Minogue najprodavanija je australska izvođačica svih vremena s više od 80 milijuna prodanih ploča diljem svijeta, a važnost kao glazbena umjetnica stekla je kasnih 1980-ih. Posljednji album objavila je 2020. godine, a trenutno iza sebe ima 15 studijskih albuma te pjesmom "Padam Padam" najavljuje novim album imena "Tension" koji će biti dostupan za kupnju u rujnu.

Pjesma "Padam Padam" navodi nas da pomislimo da je vrsta napetosti o kojoj Kylie pjeva seksualna u klasičnom pop stilu, ali zapravo je riječ o zvukovima stalnog kucajućeg, ali slomljenog srca. Album "Tension" započela je kaže "otvorenog uma i prazne stranice", a isti je mješavina pjesama koje je sama napisala i pjesama koje su je stvarno preporodile. "Snimanje ovog albuma pomoglo mi je da prebrodim izazovna vremena i slavim sadašnjost." ističe pjevačica

Za razliku od njezina posljednja dva albuma, za ovaj nadolazeći nije postojala ‘tema‘, već se je radilo o pronalaženju srca, zabave ili fantazije tog trenutka uvijek pokušavajući služiti pjesmi, odnosno naglasak je na individualnost svake pjesme. Album će sadržavati 11 hitova za koje se nada da će postati dio slušateljevih života. Sedam od jedanaest pjesama napisala je zajedno s dugogodišnjim suradnicima Biffom Stannardom i Duckom Blackwellom, a ukupno je radila sa sedam različitih producenata.

Spot za pjesmu sniman je u Los Angelesu s hvaljenom redateljicom Sophie Muller, a Kylie u njemu nosi Muglerovo odijelo po mjeri.

https://www.youtube.com/watch?v=p6Cnazi_Fi0
Linker
26. travanj 2024 19:58