/ Reuters/Hanza Media
REMAKE KULTNOG FILMA

Lady Gaga je prihvatila ozbiljnu filmsku ulogu

Nakon mjeseci šuškanja, potvrđeno je kako će glazbenica Lady Gaga odigrati glavnu ulogu u remakeu američkog filma “Zvijezda je rođena”, u produkciji filmskog giganta Warner Brosa. Ovo će biti doista velik filmski zalogaj za karizmatičnu pjevačicu koja je svoj glumački talenat već dokazala.

Ranije ove godine Lady Gaga je osvojila Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice u miniseriji ili TV filmu za ulogu u serijalu “Američka horor priča: Hotel”. Ulogom Grofice u hvaljenom američkom serijalu osvojila je kritiku i publiku te privukla interes brojnih producenata i režisera. Iako joj to nije bila prva filmska uloga; ranije se pojavila u manjim ulogama u filmovima “Machete Kills,” “Sin City: A Dame to Kill For” i “Ljudi u crnom 3″. Njezina glumačka karijera upravo je otišla i korak dalje – u ozbiljnu filmsku ulogu kojom će nas podsjetiti i na svoj glazbeni talenat.

Američki film “Zvijezda je rođena”, snimljen prvi put 1937. u režiji Williama A. Wellmana, govori o perspektivnoj mladoj glumici koja dolazi u Hollywood kako bi se probila te njezinom suprugu, ostarjelom i problematičnom glumcu. Fredric March i Janet Gaynor odigrali su originalnu postavu 1937. godine, a film je ponovno snimljen još dvaput nakon toga. Judy Garland i James Mason odigrali su glavne uloge u remakeu iz 1954., a Barbra Streisand i Kris Kristofferson u posljednjoj verziji iz 1976.

Linker
25. travanj 2024 11:32