poslušajte kako zvuči

Lana Del Rey ponovno osvaja: Njezin novi singl naći će se na soundtracku za drugu sezonu hit serije ‘Euphoria‘

Prepoznatljiv stil pop zvijezde odlično će se uklopiti u kompliciran svijet tinejdžera iz serije koja je dosegla veliku popularnost.

Jedna od popularnijih serija na HBO-u prošle godine svakako je bila "Euphoria" sa Zendayom u glavnoj ulozi. Fanove je stoga razveselila vijest da je došla još jedna sezona koja je s emitiranjem započela 9. siječnja. U novoj sezoni vratila se većina glavnih likova, a čini se da je za glazbu ovoga puta zaslužna glazbenica Lana Del Rey.

Prošlog vikenda predstavljen je teaser trailer za treću epizodu druge sezone, koja će se emitirati u nedjelju 23. siječnja, a pratila ga je upravo Lanina nova balada "Watercolor eyes". Ova pjesma prvi je single na novom soundtracku za "Euphoriju" i Lanin prvi novi glazbeni materijal otkako je u listopadu prošle godine izbacila album "Blue Banisters".

Čitajte i: Stiže dugo iščekivana druga sezona serije 'Euphoria': Zendaya na premijeri zasjala u kultnoj Valentinovoj haljini iz devedesetih

Lanina glazbena karijera započela je prije 10 godina objavom albuma pod nazivom istoimenog singla "Video Games" s kojim je završila na top listama i uvukla se u srca mnogih.

U prosincu prošle godine dobila je nagradu "Hitmakers Decade Award" časopisa Variety, pri čemu je zahvalila svim ljudima koji su joj pomogli na njezinom putu, a posebice menadžerima.

image

Lana Del Rey, Ben Mawson i Ed Millet.

BILLY BENNIGHT/ADMEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Moji menadžeri pomogli su mi da se popnem stepenicama", rekla je. “Još uvijek nisam savladala umijeće hodanja u štiklama. Izuzetno sam zahvalan na vama, Ben Mawson i Ed Millett i za ovu nagradu. Zaista mi je drago što su tu sa mnom. Uočili su me u barskoj sceni, sceni lounge pjevača u barovima u kojima sam pjevala otprilike osam godina prije nego što sam ih upoznala. Izvukli su me iz ugovora koji sam sklopila za 11 ploča za devet tisuća dolara dok sam radila u restoranu i živjela u park prikolici. Ben je to učinio za jedan sat, a onda me sljedećeg dana pozvao u London i pustio me da živim s njim. Za godinu dana napisala sam pjesmu 'Video games' i bila sam spremna napraviti dobre ploče, bila sam spremna napraviti puno dobrih ploča", rekla je u govoru.

Čitajte i: Lana Del Rey se vraća: ‘Isti osjećaj kao i ljubavna veza, prizvao me i jako sam ga htjela‘

Lanin prepoznatljiv stil odlično će se uklopiti u problematičan svijet i život tinejdžera East Highlanda dok balansiraju između veza, droge, seksa i obiteljskih odnosa.

Linker
25. travanj 2024 16:24